Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Λακίζει ο "άτακτος στρατός"..της αριστεράς και της προόδου...Μεγάλη επιθυμία για φυγή των αλλοδαπών..από την Ελλάδα της κρίσης.




Λακίζει ο "άτακτος στρατός"..της αριστεράς και της προόδου.
Έτσι λειτουργούσαν πάντα οι τυχοδιώκτες..κάποιοι τους βάφτισαν κακόμοιρους μετανάστες και τους προσέγγισαν με την "υπερευαισθησία τους" για να τους χρησιμοποιήσουν ως "στρατό αγανακτισμένων" και αργότερα ως "στρατό" ψηφοφόρων.

Μεγάλη αύξηση σημειώνεται φέτος στις επιστροφές αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους. Το φετινό Νοέμβριο, η αύξηση ξεπέρασε το 38%, σε σύγκριση με ολόκληρο το 2011. Χαρακτηριστική είναι η αύξηση των αναγκαστικών επιστροφών από τις 109 τον Ιανουάριο του 2012 σε 2.271 τον Νοέμβριο του 2012. Συνολικά 15.746 αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, από την αρχή του έτους έως και το μήνα Νοέμβριο, μέσω των εθελουσίων και αναγκαστικών επιστροφών, ενώ ολόκληρη την περσινή χρονιά είχαν επιστρέψει 11.357 αλλοδαποί στις χώρες τους.
Επίσης δεκάδες χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί προσπαθούν με διάφορους μεθόδους να περάσουν τα σύνορα για την "μεγάλη έξοδο" προς την Ε.Ε.
jack the ripper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.