Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κομπίνα διαστάσεων σε τράπεζα της Πελοποννήσου! Υπάλληλοι τράπεζας μαζί με έναν Πακιστανό υπεξαίρεσαν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ!


Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε μεγάλη τράπεζα της Πελοποννήσου, όταν διαπίστωσαν έλλειμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από κομπίνα με δάνεια που είχαν στήσει τρία μεγαλοστελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του moriasnews.gr, στο κύκλωμα εμπλέκονται και ντόποιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έπαιρναν «δανεικά και αγύριστα» από το κύκλωμα

Αφορμή για την έρευνα ήταν η διαπίστωση ενός υπαλλήλου της τράπεζας, ότι είχαν χορηγηθεί τεράστια στεγαστικά δάνεια σε Πακιστανούς, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, δε μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν με κανένα τρόπο. Τελικά ο Πακιστανός ήταν εν τέλει ένας, ο οποίος άλλαζε συνεχώς ταυτότητες.
Τα στελέχη της τράπεζας, του χορηγούσαν συνεχώς δάνεια της τάξεως των 400-500.000 ευρώ και αφού του έδιναν μια μικρή προμήθεια, το μεγαλύτερο μέρος κατέληγε στις τσέπες τους. Ο ένας υπάλληλος είναι συνταξιούχος πλέον, αλλά οι υπόλοιποι εργάζονται ακόμα στην τράπεζα.
Τα ίχνη του αλλοδαπού έχουν χαθεί εδώ και καιρό. Το ποσό της απάτης αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκ. ευρώ.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, οι μεγάλο-καρχαρίες και οι παγκοσμιοποιητές. Η Ελλάδα θρέφει εδώ και καιρό στα σπλάχνα της πιράνχας που με ανατολίτικη κουτοπονηριά και ψυχρή αδιαφορία κατακλέβουν τους συνανθρώπους τους. Για να είμαστε δίκαιοι!
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.