Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

AL, BG, RO, PL και όχι GR

empros-pmellas19-10-1904big



Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει αύξηση των πολυτελών – υπερπολυτελών αυτοκινήτων με πινακίδες Βαλκανικών χωρών. Για άλλη μια φορά οι “έξυπνοι” ελληνάρες (με μικρό ε) βρήκαν τρόπο να κοροϊδεύουν το Ελληνικό κράτος και να γελούν πίσω από την πλάτη του καθενός νόμιμου. Τι μπορεί κανείς να πει για όλους αυτούς τους ανιστόρητους που ελαφρά τη καρδία κάνουν επιχειρήσεις στη Βαλκανική με στόχο όχι να φέρουν χρήματα στην πατρίδα που τους ανέθρεψε και να βοηθήσουν τους άλλους Έλληνες που μαστίζονται από δεινά, αλλά να τα βγάλουν έξω.
Κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο όχημα στο δρόμο, κάτι που γίνεται όλο και πιο συχνά, το βλέμμα μου αποστρέφεται με αηδία. Διαπιστώνω επίσης ότι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες είναι και οδηγοί χειρίστου είδους θεωρώντας το δρόμο δικό τους και όλους τους υπόλοιπους υποτελείς τους. Φαντάζομαι δε ότι η συμπεριφορά τους απέναντι στους Έλληνες και στην πατρίδα θα έιναι κάτι αντίστοιχο με την οδηγική τους συμπεριφορά. Πλήρωνε φτωχέ Έλληνα αλλά μην ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές. Που να ήξερες Μακρυγιάννη όταν έγραφες τα απομνημονεύματα σου ότι μετά από 200 περίπου χρόνια τίποτε δεν θα άλλαζε. Πόσο επίκαιρος είσαι! Που να ήξερες Παύλε Μελά ότι μόλις μετά από 100 χρόνια το όνομα σου θα έχει ξεχαστεί και ελληνάρες για τους οποίους άφησες την οικογένεια σου και έχυσες το αίμα σου τρέχουν στις Βαλκανικές χώρες και ξεφτυλίζουν την Ελληνική καταγωγή τους για λίγα ψωροευρώ από τις αμύθητες περιουσίες που βγάζουν στην πλάτη των υπόλοιπων Ελλήνων!
promitheus.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.