Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ «Θα λάβουμε υπόψη τις θέσεις της Ρωσίας»

κερι





Οι Ρώσοι έχουν διαμηνύσει ότι θεωρούν τον Κέρι μετριοπαθή και σοβαρό, δηλώνοντας έτοιμοι να εργαστούν μαζί του. Πράγματι ο αντικαταστάτης της Χίλαρι στο State Deprtment, δήλωσε ότι οι Η.Π.Α. είναι έτοιμες ν’ ακούσουν τη γνώμη της Ρωσίας σχετικά με τη Συρία και επιζητούν να βρουν έναν τρόπο για την επίλυση της σύγκρουσης στη χώρα της Μέσης Ανατολής με τη συμμετοχή της Μόσχας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να συνεχίσουν το διάλογο με τη Ρωσία για τη Συρία για να ακούσουν τις προτάσεις και τις θέσεις της».
Βλέπουμε ότι η Ρωσία λαμβάνεται σοβαρά υπόψη πλέον από τους Αμερικανούς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όπως διάφοροι «αναλυτές στην Ελλάδα υποστήριζαν. Η συγκεκριμένη πραγματικότητα δίνει στην Ελλάδα την ευκαιρία να ασκήσει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.
Ηχηρό μήνυμα Πούτιν προς πάσα κατεύθυνση…
Ήρθε η ώρα της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.