Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελία: Δίνουν αναφορά οι τράπεζες για τις συναλλαγές μας στην κομαντατούρ;






Από την Σοφία
Ολυμπία, δεν ξέρω αν για σας είναι γνωστό αλλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έμαθα σήμερα.
Γνωστή μου που το παιδι της σπουδάζει στο εξωτερικό (όχι Ευρώπη όχι Αμερική) και που το 2010 που το είχε επισκεφθεί είχε στείλει εμβάσμα για να κλείσει το ξενοδοχείο και εκδρομές σε μέρη της χώρας που ήθελε να επισκεφθεί, ανακάλυψε τυχαία ότι μαζί με την απόδειξη που της είχε δώσει τη τράπεζα ότι εστάλη το έμβασμα, κατά λάθος έβαλαν κι άλλο ένα χαρτί… Προς Frankfurt An main, που γνωστοποιούσε στους Γερμανούς ότι εστάλη έμβασμα από την Ελλάδα στην τάδε τράπεζα της τάδε χώρας.
Δηλαδή από την ώρα που μας έβαλαν στο ΔΝΤ δίνουν όλες τις κινήσεις όλων των λογαριασμών των Ελλήνων πολιτών στα κεντρικά της Γερμανίας;;!!!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.