Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στο Μπαρμα-Φώτη και την Ρεπούση για τα ευχαριστήρια οι τουρκοπράκτορες της Θράκης...!!




Πρωί -πρωί χθες με την δροσούλα κίνησαν οι εκπρόσωποι με επικεφαλής τον γνωστό Ιλχάν Αχμέτ να ευχαριστήσουν τον Μπαρμπα- Φώτη και τη γνωστή Τουρκολόγο και άλλα σχετικά .... Ρεμβούση ; Ρεπούση; το ψάχνουμε ακόμη απο Πελοπόννησο μεριά κυρά μου !

Μετέφεραν λέει τη ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο Ξάνθης και Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ βεβαίως για την απόρριψη της τροπολογίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας να διορίζονται οι ιεροδάσκαλοι στα δημόσια σχολεία που διδάσκουν το κοράνι σε Έλληνες Μουσουλμάνους μαθητές !

Προφανώς στη ΔΗΜΑΡ με επικεφαλή την Ρεπούση αλλά και την υπερασπίστρια των λαθρομεταναστώνν Γιανακάκη επιθυμούν να τους στέλεχωνει η ¨Άγκυρα και όχι η Αθήνα ! ...Αγάπες που δεν κρύβονται ...Αλλά ο Μπαρμπα-Φώτης δεν τα καταλαβαίνει αυτά βλέπεις ούκ το γηρας έρχεται μόνο του!...

O πρώην βουλευτής , δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, σχετικά με το νόμο περί νομιμοποίησης των αυθαιρέτων. Στην ανακοίνωσή του αυτή, υποστήριξε ότι η Μουσουλμανική μειονότητα θα πρέπει να εξαιρεθεί από τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος που θεσπίστηκε για τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.