Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δουλειά σε οίκο ανοχής προσέφερε σε 19χρονη ο γερμανικός ΟΑΕΔ

οικος ανοχης


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 19χρονη άνεργη Γερμανίδα, όταν έλαβε επιστολή από τοπικό γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Η νεαρή, που μένει στην πόλη Άουγκσμπουργκ, έλαβε την επιστολή που την πληροφορούσε ότι προέκυψε θέση εργασίας σερβιτόρας στον οίκο ανοχής «Colosseum», αφήνοντάς την κυριολεκτικά άφωνη.
«Έψαχνα μια αξιοπρεπή δουλειά, όχι να δουλέψω σε οίκο ανοχής. Σοκαρίστηκα όταν άνοιξα την επιστολή. Η μητέρα μου δε άρχισε να ουρλιάζει, όταν διάβασε το γράμμα», δήλωσε η 19χρονη στην εφημερίδα «Augsburger Allgemeine Zeitung».
Ο διευθυντής του τοπικού γραφείου ευρέσεως εργασίας επεσήμανε ότι έγινε λάθος, καθώς θα έπρεπε να έχει ρωτηθεί η κοπέλα αν ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θέση, πριν σταλεί η επιστολή.
pygmi.gr

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.