Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ε, ο Χίτλερ δεν ήταν και τόσο κακός… λέει το 42% των Αυστριακών!

20130310-203046.jpg



Έτσι για να συνεννοούμαστε. Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης όμως μάλλον δεν θα τα δούμε πρωτοσέλιδα στις μεγάλες εφημερίδες του πλανήτη, αφού προέχει η συκοφαντία της Ελλάδας, της χώρας που αντιστάθηκε και έσωσε την Ευρώπη από τον ναζισμό, αναλογικά με τις μεγαλύτερες απώλειες.

Προέχει να συκοφαντηθούν οι “μιαροί Έλληνες” από κάθε καρυδιάς καρύδι, κάθε πρακτορίσκο, κάθε ημίτρελλο γραφικό, κάθε μαυραγορίτη που έχει πιάσει στασίδι στην χώρα, ώστε να μην υπάρξει αντίδραση στην παρούσα και επερχόμενη λαίλαπα εις βάρος των
Ελλήνων.
Το Linz Market Institute που διενήργησε την έρευνα με αφορμη την συμπλήρωση 75 ετών από τη ναζιστική κυριαρχία, είχε και άλλα καλούδια, όπως:
- Το 54% πιστεύει ότι οι νεοναζί (οι φανεροί δηλαδή), θα σάρωναν στις εκλογές εάν δεν υπήρχαν νόμοι που να απαγορεύουν την κάθοδο τους.
-Το 61% της χώρας πιστεύει ότι έχουν αντιμετωπίσει επαρκώς το ναζιστικό παρελθόν τους (άρα μπορούν να ετοιμάσουν καινούριο χωρίς ενοχές).
-Και τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία (67%) πιστεύει ότι η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη με σιδηρά πυγμή!
Όλα αυτά όταν το 1938, μόνο το 53% ήταν υπέρ της επιβολής του ναζισμού και της ομογενοποίησης με την Γερμανία.
…και εμείς, τα αιώνια θύματα καθόμαστε και ανεχόμαστε την δαιμονοποίηση και την συκοφαντία. Περαστικά μας.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.