Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δείτε τι είπε ο Καμπουράκης για το τραγικό συμβάν που στοίχισε την ζωή σε δυο νέα παιδιά…





Απλά απίστευτο…

Δείτε το βίντεο


Υ.Γ
Υπάρχει κανένας στην ΕΣΗΕΑ που να ακούει..ή να βλέπει …;;
exomatiakaivlepo.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ σωστά τα είπε. Αυτό ήταν τελικά που τους στοίχισε την ζωή το αλκοόλ σε συνδυασμό με την ψησταριά που είχαν μεταφέρει μέσα στο διαμέρισμα για να ψήνουν και να τρώνε. Δυστυχώς η άγνοια και το νεαρόν της ηλικίας. Άλλωστε μπορεί να μην είχαν λεφτά για πετρέλαιο αλλά είχαν θερμαντικές σόμπες ηλεκτρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεί να ήτανε και ένα ατυχές συμβάν σε συνδυασμό να το βάλουνε μέσα γ να ζεσταθούνε αλλά σίγουρα άν δούμε στο σύνολο το θέμα ο κόσμος έχει επιστρέψει στα μαγκάλια και στα τζάκια και αποφεύγει να ανάβει καλοριφέρ σπίτι του..μπορεί να μεγαλώσανε γενιές με μαγκάλια και τζάκια παλαιότερα αλλά αυτό δεν λέει κάτι.μια χώρα υποτίθεται πάει μπροστά και όχι πίσω και αυτό είναι το θέμα..αλλά ανώνυμε και συ με τη γλοιότητα π σε διακρίνει π λες ότι είχανε και θερμενόμενες σόμπες όταν έρθει η ώρα θα σε πάρει και σένα και όλους τους ομοίους σου και θα σε σηκώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστετο το θέμα από πολιτικής- κομματικής μεριάς που το έπιασαν όλα τα κανάλια, εφημερίδες, και κόμματα ξιφούλκησε. Οι νεαροί δυστυχώς από άγνοια την έπαθαν και όχι για να ζεσταθούν. Αν ήταν έτσι θα ήταν την είχαν πάθει από την αρχή του χειμώνα ,. Αλλά η κακιά στιγμή με την έλλειψη γνώσης είχε το τραγικό της αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.