Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΣΟΥΠΕΡ - ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Ο «ΠΑΝΙΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!



Παρατηρήστε την φωτογραφία που συνοδεύει τα άρθρα περί «ελλείψεων σε είδη πρώτης ανάγκης»: Αν δεχθούμε ότι είναι όντως από κυπριακό σουπερ - μαρκετ, βλέπουμε ότι το κενό στα ράφια είναι στα αλουμινόχαρτα!!! Από πότε αυτό είναι «τρόφιμο» και...είδος πρώτης ανάγκης;

Γελοίες προπαγανδίστικες τακτικές που μέσω της συνεχής επανάληψής τους από τα βρωμερά (και παράνομα) ΜΜΕ, νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν ολόκληρο τον Ελληνισμό, σε Ελλάδα και Κύπρο: Πουθενά δεν υπάρχει αυτός ο πανικός και το "άδειασμα ραφιών" που περιγράφουν, εκτός από την φαντασία τους!
Συγκεκριμένα: Οι καταναλωτές στην Κύπρο, όπως κι εδώ, προμηθεύονται τα απαραίτητα τρόφιμα ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, δεδομένου ότι μεσολαβεί και η αργία της 25ης Μαρτίου!
Αυτές λοιπόν τις προμήθειες. βγήκαν οι ελεεινοί παπαγάλοι - παλλακίδες του μνημονίου να βαφτίσουν «άδειασμα ραφιών»!!!
Στόχος τους, η ψυχολογική βία στους πολίτες Ελλάδας και Κύπρου: Μας λένε δηλαδή, πως αν δεν πουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» , δεν θα...έχουμε να φάμε!!!
Ενώ τώρα έχουμε;!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.