Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ! Το Ισραήλ νομίζει ότι άρχισε χθες την εξόρυξη φυσικού αερίου! Να τους στείλουμε τον ΓΑΠ να τους βάλει στην θέση τους.

20130331-192335.jpg



Μαζική παράνοια και συνωμοσιολογία διακατέχει από χθες το Ισραήλ, αφού όλοι ισχυρίζονται ότι άρχισε πλέον η εξόρυξη φυσικού αερίου από το κοίτασμα “Ταμάρ”.
Και που το ξέρετε ρε; Το είδατε με τα μάτια σας; Το μυρίσατε; Και αν ήταν γκαζάκια για
καφέ ξεχασμένα;


Άσε που οι συνωμοσιολόγοι έβαλαν μπροστά και τις ανύπαρκτες εταιρείες όπως Delek, Noble energy και την θυγατρική της Gazprom στο Ισραήλ να κάνουν δηλώσεις, αντί να κοιτάξουν να ξεστραβωθούν και να υπογράψουν κανένα μνημόνιο για να σωθούν.
Είναι οι ίδιοι αλήτες που υποστηρίζουν ότι από το 2014 η Κύπρος θα μπορούσε να έχει έσοδα 10 δις μέσω ομολογοποίησης των εσόδων της εκεί εξόρυξης, έκαναν δε και προτάσεις στην Ελλάδα. Ευτυχώς που ο Παπανδρέου δεν τους πίστεψε και μας πήγε στο ΔΝΤ.
Ευτυχώς που και στο Ισραήλ υπάρχει ένας Παπανδρέου ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, επειδή η εξόρυξη ξεκίνησε …Σάββατο! Όπως ο εδώ μεγάλος στοχαστής που αντιδρούσε για την οικολογική καταστροφή που θα προκαλούσε ο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Ως γνωστόν τα τάνκερ των εφοπλιστών είναι απείρως πιο οικολογικά.
Άντε μπράβο, παραμυθιάζετε τον λαό ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός από την Pax Germana.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.