Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ολοι μία ωραία ατμόσφαιρα. ΔΟΛ – Γερμανός – Μαρτιγόπουλος.

20130306-223422.jpg






Την οικονομική διεύθυνση του ΔΟΛ αναλαμβάνει ο κύριος Μαρτιγόπουλος, πρώην στέλεχος της Cosmote και πρωταγωνιστής της σκανδαλώδους σύμβασης για την εξαγορά της εταιρείας Γερμανός.
Ο Π. Γερμανός που αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη για μίζα που έδωσε εταιρεία συμφερόντων του, σε εταιρεία που ξέπλενε τις μίζες του Άκη. Αυτη την είδηση δεν θα την διαβάσετε πουθενά, όχι τόσο για τα ψίχουλα διαφήμισης που μοιράζει στα ΜΜ”Ε” αλλά κυρίως για την διαχρονική συνεργασία που έχει με τους ισχυρούς του ΔΟΛ. (Αύριο τα διαχρονικά συνεταιριλίκια με το συγκρότημα).
Φανταστείτε ότι “καθάρισε” με το σκάνδαλο χειραγώγησης της μετοχής του

προσκομίζοντας …26 δημοσιεύματα εφημερίδων στην υπερασπιστική του γραμμή!!!

Εχετε λοιπόν στο κάδρο όλα σε ένα: Χρηματιστήριο, Υποβρύχια, Διαπλοκή. Έτσι για όσους αναρωτιόνται γιατί ο Γιάννος θα γλιτώσει με πλημμέλημα… Και να έχεις κάτι καρικατούρες τύπου Τζήμερου που αγνοούν (;;;) το πανηγύρι των Σημιτηδων στις ΔΕΚΟ όπου μία σύμβαση ήταν 10ετης μισθοδοσία όλων των stagers μαζί, με την διάφορα ότι οι μισθοί των “stage” δεν έβγαιναν με βαλίτσες στην Ελβετία αλλά κατέληγαν στο τυροπιταδικο και το καφενείο της γειτονιάς.

Αύριο περισσότερα.
Το σπαρταριστο της υπόθεσης είναι ότι η Σίβυλλα του Βήματος έκραζε πριν λίγο καιρό τον Μαρτιγόπουλο για τις ζημιές που έκανε στα μπουζούκια!
Διαβάστε:
Κάπου κοντά, πολύ κοντά στο Καβούρι, στην πολύβουη παραλιακή λεωφόρο και στο «Θάλασσα» του Αντώνη Ρέμου, κύριοι με σωματότυπο ντουλάπας έδειχναν μάλλον ανήσυχοι…

Τριγύριζαν ανάμεσα στα τραπέζια, έριχναν εξεταστικές ματιές στους υπόλοιπους θαμώνες, πηγαινοέρχονταν μεταξύ εισόδου και κεντρικής αίθουσας του hot τις τελευταίες βδομάδες spot. Κατάλαβα γρήγορα ότι πρόκειται για bodyguards επιφανών πελατών. Ρίχνοντας μια ματιά στα τραπέζια, με τα μπουκάλια ουίσκι, τις σαμπάνιες και τα καλάθια με τα γαρίφαλα σκεφτόσουν ότι για μερικούς η λέξη κρίση είναι άγνωστη…
Ο επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας απέφευγε να μιλήσει με την πρώην του Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, πρώην ισχυρό στέλεχος της Cosmote, είχε επιδοθεί σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο.
Ο Μr. Μartigopoulos, γνωστός και ως… εφτάψυχος αφού κατόρθωσε να επιβιώσει επαγγελματικά για χρόνια καθισμένος σε μια ηλεκτρική καρέκλα, πέταξε τόσο πολλά λουλούδια στον συμπαθή αοιδό κ. Ρέμο ώστε στο τέλος πρέπει να έχασε και ο ίδιος τον λογαριασμό…
Πηγές: http://www.kourdistoportocali.com
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.