Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ
Το απίστευτο αυτό στιγμιότυπο είναι από την παρέλαση στο Νέο Ηράκλειο, όπου οιΜασώνοι είχαν το θράσος να παρελάσουν με πλήρη...εξοπλισμό (ποδιές και άλλα μασωνικά σύμβολα)!!! Όπως διαβάζουμε εδώ:

Στο τέλος της παρέλασης, αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι, οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση.
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:
- Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς του Έθνους και της Ορθοδοξίας Μασώνους να παρελάσουν;;;
- Δεν αντέδρασε κανείς σε αυτή την απίστευτη πρόκληση; Ο τοπικός Επίσκοπος, ΚΑΝΕΙΣ;;;
Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για μια επίδειξη δύναμης των Μασώνων, που μαγάρισαν την Εθνική μας Εορτή!!!
Ο κατήφορος της σύγχρονης Ελλάδας, δεν έχει τελειωμό...!

hellas-orthodoxy.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Λεμονόκουπες γιαούρτια και αυγά δεν υπήρχαν πουθενά; Κανένας εισαγγελέας πατριώτης δεν υπάρχει πλέον; Τελικώς σάπισε το σύμπαν σ'αυτή την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.