Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Βόμβες Assange-Wikileaks: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν δημιούργημα του Κίσινγκερ που ήθελε να φυτεύει ισλαμιστές σε πανεπιστήμια για να διαλύουν την δομή των Εθνών!

assange wikileaks

Βόμβες Assange (Wikileaks) πριν από λίγο για τα έγγραφα του Κίσινγκερ σε Ελλάδα – Αίγυπτο.
Πριν από λίγο ο Τ. Ασανς των Wikileaks σε ζωντανή συνέντευξη, προανήγγειλε ότι τα έγγραφα που βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα και αφορούν τον περιβόητο Κίσινγκερ περιέχουν πραγματικές βόμβες για την Ελλάδα.
-Δείχνουν πολύ σκοτεινή συνεργασία της Αμερικάνικης πλευράς με την Τουρκική παρά την “καλή σχέση” που είχε ο Αμερικανικος παράγοντας με την χούντα.
Για την Αίγυπτο, ο ιδρυτής των Wikileaks αποκάλυψε πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν δημιούργημα του Κίσινγκερ που ήθελε να φυτεύει ισλαμιστές σε πανεπιστήμια για να διαλύουν την δομή των Εθνών! Ώστε να κλονίζονται τα δημοκρατικά καθεστώτα και να είναι χειραγωγίσιμα από τον Αμερικάνικο παράγοντα!
Αναμένουμε με αγωνία. Αν και είναι ξεκάθαρο πλέον το ποιός καλλιέργησε το σκοτεινό μέρος του παρακράτους που το είδαμε σε πλήρη δράση τόσο τον Δεκέμβρη του 2008, όσο και στις πυρκαγιές του 2007-2009.
olympia.gr
Αυστραλία: Ιδρύεται κόμμα με την επωνυμία WikiLeaksParty - υποψήφιος και ο Ασάνζ
Στελέχη του ανακοίνωσαν, ότι θα επιλεγούν «εκλεκτοί» υποψήφιοι
Αυστραλία: Ιδρύεται κόμμα με την επωνυμία WikiLeaksParty - υποψήφιος και ο Ασάνζ
Ανακοινώθηκε το Σάββατο η δημιουργία του πολιτικού κόμματος WikiLeaksParty, το οποίο θα διεκδικήσει έδρες στην κοινοπολιτειακή Γερουσία στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, με επικεφαλής τον Τζούλιαν Ασάνζ.

Στελέχη του κόμματος ανακοίνωσαν, ότι θα επιλεγούν «εκλεκτοί» υποψήφιοι για να διεκδικήσουν έδρες στη Βικτωρία, τη Νέα Νότια Ουαλία και τη Δυτική Αυστραλία.
Ένας από τους υποψηφίους του νεοσύστατου κόμματος θα είναι κι ο Τζούλιαν Ασάνζ, που παραμένει έγκλειστος στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο.
Ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, Γκρεγκ Μπαρνς, επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του Ασάνζ και αντέκρουσε τα σχόλια, ότι στόχος του κόμματος είναι να επιτύχει την επιστροφή του φυγόδικου Αυστραλού πολίτη στην Αυστραλία.

ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. μην ξεχνατε οτι καμια φορα ( και κυριως στα πολιτικοοικονομικα θεματα) μεγαλυτερη σημασια εχει η συγκυρια σε μια πληροφορηση παρα αυτο καθ'αυτο το περιεχομενο της αν και παρ'αυτα δεν ειναι αμελητεο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.