Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Μείνετε να αγωνιστούμε όλοι μαζί.



Anti-ntp:Γιατί τους κάνετε το χατήρι να αυτοκτονήσετε, γιατί μας αφήνετε μόνους μας να τους πολεμίσουμε ;;; Ε και αν θέλετε τόσο πολύ να το κάνετε, γιατι δεν πάτε να τους πάρετε μαζί σας; Η αυτοκτονία είναι , δειλία και ασέβια προς τον θεό που σου χάρισε την ζωη.



Να θυμηθούμε ότι στην Τυνησία ο λαός ξεσηκώθηκε και ανέτρεψε το καθεστώς του Μπεν Άλι με αφορμή την αυτοπυρπόληση ενός μικροπωλητή στον οποίο οι αρχές δεν χορηγούσαν άδεια μικροπωλητού. Προχθές ...
αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια ένας 50χρονος άνεργος Έλληνας, πατέρας ενός παιδιού (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε), και όχι μόνο δεν υπήρξε κάποιος ξεσηκωμός, έστω κοινωνική αγανάκτηση, αλλά δεν κινήθηκαν καν οι συμπολίτες του ούτε από τις διπλανές καφετέριες.
Από την πλευρά του καθεστώτος, τα καθεστωτικά ΜΜΕ εξαφάνισαν εντελώς το γεγονός προκειμένου να μην υπάρξει πληροφόρηση που θα μπορούσε να σπάσει την εικονική πραγματικότητα στην οποία μας έχουν βάλει και υπάρξει κάποιας μορφής κοινωνική αναστάτωση.
Την ίδια στιγμή το καθεστώς απαλλάσσει τους τραπεζίτες και τα στελέχη των τραπεζών και ταυτόχρονα νομιμοποιεί τη δωροδοκία στο Δημόσιο, αλλά και πάλι κανείς δεν διαμαρτύρεται. Όλα αυτά σηματοδοτούν το τέλος αυτής της ιστορικής κοινωνίας, αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά.
Αισθανόμαστε ότι έπρεπε εμείς να κάνουμε αυτή την αναφορά στη μνήμη του συνανθρώπου μας που έφυγε με αυτόν τον τρόπο και απευθυνόμαστε τουλάχιστον σε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και τους λέμε να αποβάλουν κάθε σκέψη να χάσουν τη ζωή τους. Τέτοιας μορφής πράξη δεν την αξίζει αυτό το σάπιο καθεστώς. Αξίζει μόνο την ανατροπή του.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.