Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απέλασαν νύχτα τον σαουδάραβα που είχε συλληφθεί στην Βοστώνη για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”!!

Abdulrhman Ali Alharbi seen in a Facebook posting.



ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!
Χθες μόνο το Ολυμπία μετέδωσε την είδηση και τα πλήρη στοιχεία του Σαουδάραβα που συνελήφθη ως ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στην Βοστώνη: Οικογενειακούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα ο σαουδάραβας “ύποπτος”, αλλά τα ΜΜ”Ε” σκίζονται για να τον αθωώσουν…
Χθες το βράδυ λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως ο ύποπτος φυγαδεύθηκε με απόλυτη μυστικότητα, πίσω στην Σαουδική Αραβία γεγονός που εξόργισε ακόμα και τους δημοσιογράφους!
Εντάξει παιδιά, μην θυμώνετε πολύ, όλο και κάποιο “ορυχείο” θα βρεθεί για να σας δώσει και εσάς διαφήμιση…
Που να τολμήσει ο Ομπάμα, (η Κλίντον και ο Σόρος δηλαδή) να αποκαλύψει ότι οι “σύμμαχοι” – χρηματοδότες στον πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν κάνουν πλακίτσα σφάζοντας απίστους σε “ειδωλολατρικά” αθλητικά δρώμενα… Δείτε το βίντεο:



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.