Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Σιωπή για την σφαγή των αμνών». Που είναι οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές, να καταγγείλουν τις εγκληματικές ενέργειες έναντι των Ελληνογενών στην Συρία;



Τόσο καιρό οι ιθύνοντες στην Ελλάδα σιωπούσαν εμπρός στην σφαγή χριστιανών που διαπράττεται στην Συρία. Αντίθετα η Αθήνα, ούσα πλήρως υποταγμένη στις επιταγές της Δύσης, έδινε ρεσιτάλ υποστήριξης της «συριακής αντιπολίτευσης», της οποίας οι μισθοφόροι εξοντώνουν αλλόθρησκους αλλά και αντιφρονούντες.

Τώρα στο στόχαστρο μπήκαν οι ελληνοορθόδοξοι Μητροπολίτες με τον οδηγό του ενός να κείτεται σε λίμνη αίματος, θύμα ενός υποτιθέμενου εκδημοκρατισμού που θα έφερναν οι Δυτικοί στην Συρία, όπου από τα 2.5 εκατομμύρια χριστιανών περίπου το 70% είναι ελληνοορθόδοξοι και υπάρχει το Πατριαρχείο της Αντιόχειας, λίκνο της Ελληνοορθοδοξίας.
Που είναι οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές να βγουν και να καταγγείλουν ανοιχτά στην παγκόσμια κοινή γνώμη τις εγκληματικές ενέργειες έναντι των Ελληνογενών στην Συρία από τους φασίστες φονταμενταλιστές. Τόσο καιρό γιατί η Ελλάδα ήταν απούσα από ένα χώρο που συνδέεται άμεσα με την ιστορία του Ελληνισμού; Που είναι η πολιτιστική μας διπλωματία; Ασχολείται μόνο με την κλασσική Αθήνα από φραγκολεβαντίνικη μάλιστα οπτική γωνία; Ο κόμπος φτάνει στο χτένι σιγά-σιγά. Ως πότε θα κλείνουμε τα μάτια στα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ως πότε οι ιδεολογίες θα μπαίνουν πάνω από τα δίκαια του Ελληνισμού.
Η απαγωγή των μητροπολιτών δεν έγινε τυχαία. Από πίσω κρύβεται παρασκήνιο. Όλοι θα σπεύσουν να παρέμβουν τώρα στην Συρία. Να το παίξουν σωτήρες, ενώ από πίσω θα σέρνουν τα συμφέροντα τους. Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή δείχνει να ξεφεύγει εκτός ελέγχου και σύντομα θα ακολουθήσουν ακόμα πιο ραγδαίες εξελίξεις. Στο ΝΑΤΟ αναζητούν μια καλή αφορμή, προκειμένου να θέσουν την γύρω περιοχή υπό τον έλεγχό τους μαζί με τα Ιεροσόλυμα, πόλη κλειδί για τα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής.
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.