Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ζήτω η Γερμανία(!)- Ζήτω καί η απάτη τών εν Ελλάδι Τραπεζιτών(!)




…” ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η΄ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ( ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ) ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.”…..
Αυτά έγραφε στις 14/4/2009 το Resalto.

Και άς έλθουμε στα δικά μας. Δηλαδή σήμερα 2013.


Σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 3336/20.04.2005, η Παρασκευή 29η Μαρτίου και η Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 (Μεγάλη Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών, αντίστοιχα) ορίζονται ως ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών.
Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες, το Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ δεν θα λειτουργεί λόγω αργίας του συστήματος TARGET2 και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν εκκαθαρίσεις και διακανονισμοί και δεν θα ανταλλαγούν αρχεία συναλλαγών πληρωμών με τις Τράπεζες και τους διαχειριζόμενους Οργανισμούς.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ.

Και ας δεχθούμε ότι οι Τράπεζες εκτός Ελληνικής επιρατείας είναι κλειστές την Δευτέρα του Καθολικού Πάσχα, εντός της Ελλάδος γιατί δεν θα πρέπει να πραγματοποιούνται εκκαθαρίσεις και διακανονισμοί;


Θα ήθελα να υπενθυμήσω στους εν Ελλάδι «εκλεκτούς» Τραπεζίτες οτι σύμφωνα με την εντολή της Ε.Κ.Τ. θα πρέπει να γιορτάζουν και την 3η Οκτωβρίου. Γι’αυτό άς ετοιμαστούν να κάνουν έπαρση της Γερμανικής σημαίας, στα καταστήματά τους γιορτάζοντας έτσι την «ημέρα επανένωσης της Γερμανίας».


Ζήτω η Γερμανία(!) – Ζήτω καί η απάτη τών εν Ελλάδι Τραπεζιτών(!).

griechenwitz.bloog.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.