Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ναι, γίνονται και τέτοιες απελάσεις από τους κομπλεξικούς ισλαμοφασίστες. Απελάθηκε από τη Σαουδική Αραβία λόγω... ‘επικίνδυνης γοητείας’!



«Σκανδάλιζε το γυναικείο πληθυσμό της χώρας»





Ο Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκάλα, φωτογράφος μόδας, καλλιτέχνης και ποιητής, καταγόμενος από το Ντουμπάι, εκδιώχθηκε, άρον – άρον, από τη Σαουδική Αραβία με το αιτιολογικό ότι λόγω της παρουσίας του σκανδάλιζε τις γυναίκες της χώρας!



Σε σχετικό φεστιβάλ που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο φωτογράφος και ποιητής Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκάλα, αποβλήθηκε από το χώρο των εκδηλώσεων γιατί έλκυε 'υπερβολικά' το ενδιαφέρον των γυναικών και θα μπορούσε να τις οδηγήσει σε ‘αμαρτίες’, σύμφωνα με δημοσίευμα της έκδοσης «The Huffington Post».


Μετά από την απέλαση του, ο Ομάρ, έγινε πολύ δημοφιλής και η ομορφιά του χαρακτηρίστηκε ως «επικίνδυνη γοητεία».



mikres-ekdoseis- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.