Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πλακώσανε κι οι γύφτοι. Για αυτό θέλουν να μπούν στην ΕΕ. Για αλλαγές συνόρων



"Εάν οι Αλβανοί θέλουν να ζήσουν αύριο με τους Έλληνες, Σέρβους, Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους (στην Ευρωπαϊκή Ένωση), τι τους εμποδίζει να μετακινήσουν τα σύνορα μεταξύ τους;" δήλωσε ο Σπαχίου, ένας πρώην δικαστής περιφερειακού δικαστηρίου, σε συνέντευξή του στο Reuters.
Ο Σπαχίου είναι ο ηγέτης του κόμματος της κόκκινης και μαύρης συμμαχίας
“Αλβανικά Εδάφη”


Η επιτυχία Σπάχιου έχει σύρει... ηγέτες προς τα δεξιά, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές.
Σηματοδοτώντας την 100η επέτειο από την ανεξαρτησία, ο Μπερίσα αναφέρθηκε σε πόλεις των Σκοπίων, της Ελλάδας, τη Σερβίας και του Μαυροβουνίου ως “Αλβανικά Εδάφη”.
Τον Ιανουάριο, σε χαιρετισμό πεσόντων Αλβανών ανταρτών στη Σερβία τους χαρακτήρισε ως "ήρωες του αλβανικού έθνους."
Στη συνέχεια, το Φεβρουάριο, σε μια ομιλία του στο Μόναχο εναντίον της “αλβανοφοβίας”, ο Μπερίσα απέρριψε την ιδέα ότι οι Αλβανοί θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως πέντε διαφορετικά έθνη, επειδή ζουν σε πέντε διαφορετικά κράτη των Βαλκανίων.
"Η Αλβανία δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό», είπε. "Η εθνική ενότητα των Αλβανών θα είναι η εναλλακτική λύση σε αυτό."

exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.