Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ" Θέμα Κύπρου έθεσε ο Β.Πούτιν στην Α.Μέρκελ επίσημα - Έτσουξε το Βερολίνο ο ρωσικός ΣΔΟΕ




To θέμα της Κύπρου και ο τρόπος που χειρίστηκε το όλο ζήτημα η Γερμανία ζημιώνοντας τα ρωσικά συμφέροντα
(βασικά κατασχέθηκαν 100% νόμιμα κεφάλαια κίνησης τουλάχιστον δέκα ρωσικών εισηγμένων στο χρηματιστήριο της Μόσχας εταιρειών( αποτέλεσαν το αντικείμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με πηγές από την Μόσχα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η Α.Μέρκελ από την πλευρά της έθεσε το θέμα των ελέγχων από το ρωσικό ΣΔΟΕ στα γραφεία των διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων στη Μόσχα που ελέγχονται από την Γερμανία.
Ο Β.Πούτιν τόνισε ότι "Όπως η Γερμανία έχει τις αρχές της έτσι τις έχει και η Ρωσία" και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Έκθεση του Ανόβερου για τη Βιομηχανική Τεχνολογία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.