Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ



Ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας), στα γραφεία της Σπίθας Αττικής (Μπουμπουλίνας 34, Εξάρχεια, 23.4.2013).

Απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της Σπίθας, εξηγεί πως ΣΤΗΘΗΚΕ η είσοδος της Κύπρου στο Μνημόνιο και τι έγινε με την Ρωσία!!!


Τι είπε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) σε μέλη της Σπίθας στα γραφεία της Ενιαίας Σπίθας Αττικής


Δείτε την φιλοξενία που είχε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) από μέλη της Σπίθας στα γραφεία της Ενιαίας Σπίθας Αττικής.


Τι δήλωσε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη αμέσως μετά την συνάντησή τους (23.4.2013)




Βασίλης Νούσης
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.