Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Σεξ πάρτι και σπα: Στο εσωτερικό των φυλακών όπου στέλνουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

12.jpeg

Σεξ πάρτι και σπα στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα


Γράφει η Σοφία

Να σε ποια φυλακή θα πάει (αν πάει…) ο άρον – άρον απελαθείς, από τους Αμερικανούς, Σαουδάραβας ύποπτος για την βομβιστική επίθεση στην Βοστώνη. Θα βασανιστεί σκληρά στην πισίνα των φυλακών, και θα χύσει ιδρώτα πάνω στον κυλιόμενο διάδρομο φτιάχνοντας κορμάρα.

Ας πει κάποιος επιτέλους στον Δένδια πώς πρέπει να φτιάξει τις φυλακές. Τόσοι μουσουλμάνοι τρόφιμοι είναι κλεισμένοι εκεί μέσα. Θα έρθει το CriminalRightsWatch του Σόρος κατευθείανα από την Σαουδική Αραβία και θα μας κατηγορήσει για ρατσισμό!
Α! και μην ξεχάσει να χτίσει και τζαμί στις φυλακές….


Σεξ πάρτι και σπα: Στο εσωτερικό των φυλακών όπου στέλνουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Ενα διαφορετικό τρόπο για να σωφρονίσουν τους 3.000 κρατούμενους ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν υιοθετήσει στη Σαουδική Αραβία: ….Τους δείχνουν την άλλη όψη της ζωής, πέραν του θρησκευτικού εξτρεμισμού, δείχνοντάς τους πως είναι να ζεις μια πολυτελή ζωή με σπα, πάρτι σεξ και άλλες παρόμοιες. ανέσεις.
41.jpeg
Οπως αναφέρει η Daily Mail το συντηρητικό εμιράτο προσπαθεί να κατευθύνει τα φυλακισμένα μέλη της Αλ Κάιντα μακριά από τον θρησκευτικό εξτρεμισμό παρέχοντάς τους θεραπευτικές συμβουλές σε πολυτελή κέντρα αποκατάστασης. Ενα από τα τελευταία που κατασκευάστηκαν είναι αυτό στο Ριάντ, από όπου και οι εικόνες.
22.jpeg
Οσοι, μάλιστα, δείχνουν σημάδια «καλής συμπεριφοράς» επιβραβεύονται με δύο «διαλείμματα» με τις συντρόφους τους σε υπερπολυτελείς σουίτες. Τα κέντρα αποκατάσταστης μεταξύ άλλων διαθέτουν σπα, σάουνα, γυμναστήρια, εσωτερικές πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων, ποδοσφαιρικά γήπεδα και πολλές ακόμη ανέσεις.
5.jpeg
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.