Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πουλάνε τα e-mail μας στον οποιονδήποτε για να μας στέλνουν διαφημίσεις. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βγει η ηλεκτρονική ταυτότητα.



Και στην ηλεκτρονική ταυτότητα θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία, όπως και το ιστορικό υγείας σας, το περιουσιολόγιο σας κτλ. Όλα τα ευαίσθητα στοιχεία που οι πολυεθνικές και πάσης φύσεως ρουφιανοεταιρείες διαφήμισης, θα τα αγοράζουν από το κράτος και θα ξέρουν τα πάντα για εμάς και αναλόγως θα τα πουλάνε στις εταιρείες που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα στοιχεία. Ήδη έχουν ξεκινήσει τηλεφωνικά να ενοχλούν και ακόμα τα στοιχεία μας δεν έχουν όλα συγκεντρωθεί σε μία ηλεκτρονική βάση. Παρακάτω παραθέτουμε το e-mail που μας έστειλε μία εταιρεία, η οποία μας πουλούσε 120.000 e-mail με 30 ευρώ, για να προωθήσουμε το “προϊόν” μας.




120.000 ελληνικά emails !!! για να στείλετε τα διαφημιστικά σας newsletters. Tιμή 30 ευρώ !!!

Εισερχόμενα

Web Agora <web.agora2@yahoo.gr>
29 Απρ (Πριν από 1 ημέρες)



σε μη κοινοποιημένους παραλήπτες

Προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, σε όλη την Ελλάδα, εύκολα, ανέξοδα και γρήγορα.Αξιοποιήστε το Ίντερνετ-Email και αυξήστε τις πωλήσεις σας. Μπορούμε να σας διαθέσουμε 120.000 ελληνικά emails !!! για να στείλετε τα διαφημιστικά σας newsletters. Tιμή 30 ευρώ !!! Είναι η πιο φθηνή μαζική διαφήμιση και ένα εργαλείο για την επιχείρηση σας.Αξίζει να προσπαθήσετε ! Στέλνοντας ένα έξυπνο διαφημιστικό που θα τραβήξει την προσοχή, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Μέσα σε τόσες χιλιάδες emails είναι πολύ πιθανό να στείλετε διαφημιστικό και σε κάποιον που ήδη ψάχνει για προϊόντα και υπηρεσίες ανάλογες με τις δικές σας. Στην χειρότερη περίπτωση ένας στους χίλιους θα γίνει πελάτης σας και αν μείνει ευχαριστημένος θα σας συστήσει και σε πολλούς άλλους. Δηλαδή το λιγότερο 120 νέοι πελάτες μόνο για αρχή!!!! - Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες. – Αν νομίζετε ότι σας ενδιαφέρει η πρόταση μας, απαντήστε μας σε αυτό το email και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τα emails.Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Λίθος Φωτός

2 σχόλια:

  1. Όταν παίρνεις ένα κείμενο από άλλο ιστολόγιο βάζε σύνδεσμο προς τον δημιουργό Το spam είναι πανούκλα όμως το scam είναι χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου μοιάζει το ίδιο κείμενο με αυτό που παρέθεσες; Το κείμενο αυτό το γράψαμε με αφορμή e-mail που μας στάλθηκε.

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.