Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάνδαλο στην Kavala Oil



Καλησπερα.Ειμαι χρόνια αναγνώστης σας και θαυμάζω την εγκυρότητα των θεμάτων σας.Ειμαι επίσης και εργαζόμενος στην Kavala Oil.Η εταιρία αυτή είναι η μοναδική εταιρία εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κατα πόσο γνωρίζετε αυτά που συμβαίνουν στην Kavala Oil τους τελευταίους μήνες αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν στις 14 Φεβρουαρίου η Βουλή ψήφισε την ανανέωση των αδειών λειτουργίας μας ....

και έβαλε(παρανόμως και αδίκως) συνδικαιούχο την Ενεργειακή Αιγαίου.Θα μου πείτε τώρα που ακριβώς είναι το ΘΕΜΑ που ίσως υπάρχει ώστε να ανεβάσετε ένα άρθρο. Το θέμα λοιπόν είναι ότι η εισήγηση(από τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Πασχαλίδη) πρός την βουλή για την ανανέωση των αδειών,στάλθηκε απο την γραμματέα της Ενεργειακής Αιγαίου πρός την ιδιαιτέρα του κ.Λυβιεράτου!!!Δηλαδή: Ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευάγγελος Λιβιεράτος δέχθηκε να του γράψουν εξολοκλήρου το κείµενο της παρουσίασης. Εστειλε να διορθώσουν την εισηγητική οµιλία. Αντάλλασσε διαρκώς mail µε τον επενδυτή. Ολα αυτά ΠΡΙΝ από τη συζήτηση του νοµοσχεδίου στην επιτροπή της Βουλής!
Δηλαδή εάν αυτό δεν είναι σκάνδαλο,τότε τι είναι. Δυστηχώς από Αθήνα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το σκάνδαλο!!Μόνο η εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής μας είχε πεντασέλιδο άρθρο.
Επίσης έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα ενημέρωσης (www.kavalaoil.blogspot.gr) για να πάρετε μια ιδέα αυτών που σας γράφω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
αναγνώστης
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.