Σελίδες

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 2013 – Η ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ (ΦΩΤΟ)

ATHINA1



Οι εικόνες που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Ακόμη πιο συγκλονιστική βεβαίως είναι η εικόνα που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρα... Αυτά που θα δείτε στη συνέχεια, δεν είναι για να λυπηθείτε. Είναι για να εξοργιστείτε. Για να θυμώσετε.

ATHINA2
ATHINA3
Εικόνες εξαθλίωσης, πόνου, μιζέριας και πείνας. Άνθρωποι «σκιές», άνθρωποι χωρίς αύριο, χωρίς ταυτότητα. Πόνος, πόνος, πόνος. Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές και αφιερωμένες στο δήμαρχο Αθηνών‼!
ATHINA4
ATHINA5
ATHINA6
ATHINA7
ATHINA8
ATHINA9
ATHINA10
makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. kai sti gallia kai ti germania kai tis alles eurwpaikes xwres autes oi fotografies prwtagonistoun den eimaste oi prwtoporoi kai omws exoune tourismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Γαλλία όμως υπάρχει επίδομα αστέγου, καθώς και κτήρια που στεγάζουν τους άστεγους. Ας μη μπερδεύουμε τα κράτη με τα μπ@υρδελ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε...παγκοσμιοποιείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.