Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ζητείται τεχνικός σύμβουλος για πέτρες αντί 230.000 ευρώ






Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προκηρύξει διαγωνισμό για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, ο οποίος αντί 230.000 ευρώ θα κληθεί να διοργανώσει ημερίδες για την...πέτρα και να διαφημίσει την χρήση της με αφίσες, μπάνερ και dvd.
Η πρόσληψη αυτή είναι ενταγμένη σε ευρωπαϊκό πρότζεκτ που αποσκοπεί στην τόνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πέτρα και αξιοποίηση της κοινής ταυτότητας του Ιονίου με την περιφέρεια της Απουλίας στην Ιταλία. Το ποσό που θα διατεθεί συνολικά είναι 1.217.300 ευρώ.

Στις αρμοδιότητες του συμβούλου είναι η εκπόνηση στρατηγικής μελέτης αρχιτεκτονικών δημιουργιών και δημιουργία και εκτύπωση 200 αντιτύπων του φωτογραφικού καταλόγου (29.750 ευρώ), θεματική έκθεση για την πέτρα (91.640 ευρώ), εκτύπωση 1.000 φυλλαδίων, 50 μπάνερ και γράψιμο και αποστολή ενός newsletter (9.500 ευρώ), σχεδιασμός και εκτύπωση άλλων αφισών και φυλλαδίων, μαζί με δύο καταχωρίσεις διαφήμισης σε τοπικές εφημερίδες για το συνέδριο πέτρας (12.000 ευρώ).
Επίσης, συμμετοχή στο πρώτο συνέδριο και διοργάνωση τελικού συνεδρίου στη Ζάκυνθο (22.100 ευρώ), συμμετοχή σε τρεις διακρατικές συναντήσεις, οργάνωση δύο συναντήσεων στην Ελλάδα και εκπόνηση μιας μελέτης αρχιτεκτονικών δημιουργιών (35.690 ευρώ) και διοργάνωση καλλιτεχνικού διαγωνισμού για έργα πέτρας (16.350 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.