Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΚΟΥΡΙΕΣ:8 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. "ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

skou

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ. "ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στις Σκουριές, όπως καταγγέλουν οι συναδέλφοι του και συνδικαλιστές αστυνομικοί, από κυνηγέτικο όπλο και έχει σκάγια σχεδόν σε όλο του το σώμα.

Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση δυο άλλων συναδέλφων του οι οποίοι τραματίστηκαν ελαφρά όπως όλα δείχνουν από μολότωφ κατα την διάρκεια των επεισοδίων . Οι κάτοικοι από την πλευρά τους καταγγέλουν προβοκάτσια και είναι κατηγορηματικοί πως κανείς τους δεν είχε όπλα μαζί του. (Seleo.gr)

8 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ – ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


XALKIDIKI3
Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα επεισόδια στη Χαλκιδική. Ο αριθμός των αστυνομικών όπου τραυματίσθηκαν ανέρχεται στους 8 εκ των οποίων 4 από σκάγια όπως αναφέρει η αστυνομία. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο Γ.Σ.Ν Θεσσαλονίκης.
xalkidiki2
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών σήμερα στη Χαλκιδική:
«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Είναι ευνόητο ότι σε μία δημοκρατική χώρα οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα στη διαμαρτυρία.
Αλλά είναι ευνόητο επίσης ότι οποιοδήποτε αίτημα εκδικάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές ή άλλες εντεταλμένες αρχές και δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους "δίκαιο" κουκουλοφόροι με κυνηγετικά όπλα και μολότοφ. Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να καταδικάσουν τη νέα προκλητική ενέργεια εναντίον της ευνομίας στη χώρα μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Μισόλογα συνδυαζόμενα με συμμετοχή σε εκδηλώσεις στήριξης δεν χωράνε.
Επιτέλους, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, την έννομη τάξη και το Σύνταγμα».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.