Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Θέλω να κάτσω στο παγκάκι μπορώ; Η θα με πείτε Φασίστα;

pagkaki



Η Κική Δημουλά είπε την αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί στην Κυψέλη και έγινε αμέσως στόχος ασήμαντων ανεπάγγελτων αριστερών.
του Κώστα Βουκελάτου
Και τι δεν άκουσε η Κική Δημουλά από τους “δημοκράτες δήθεν προοδευτικούς”, ασήμαντη, μικροαστή, ρατσίστρια, φασιστόμουτρο, η εκτόνωση της γριάς για λίγα λεπτά δημοσιότητας κτλ!

Τα παραπάνω είναι ότι κοσμητικό διάβασα στο internet, το οποίο λέγεται από “δημοκρατικές προοδευτικές αριστερές δυνάμεις” για να δείξει την αντίθεση του για τα παγκάκια της Δημούλα.
Και τι είπε; Έδωσε την πραγματική εικόνα της Κυψέλης σωστά; Γιατί δήθεν ανθρωπιστές ανεπάγγελτοι που ούτε στην Κυψέλη δεν μένουν της επιτέθηκαν; Τους ενόχλησαν τα παγκάκια της Κυψέλης, θέλει μια Ελληνίδα να τα απολαύσει και αυτή δικαιωματικά τώρα το καλοκαίρι χωρίς να φοβάται είναι κακό αυτό και αντί αριστερό;
Η περιβόητη πια δήλωση της για τα παγκάκια στην Κυψέλη, έγινε η αφορμή για να αποκαλυφθούν και πάλι οι δήθεν αριστεροί ανεπάγγελτοι ανθρωπιστές μαχητές του πληκτρολογίου και του καναπέ.
Για αυτού του είδους την περίεργη αριστερά δεν υπάρχει άλλη άποψη παρά μόνο η δικιά τους στην οποία δεν χωράει αμφισβήτηση τόσο δημοκράτες είναι όπως οι Ταλιμπάν.
Η Δημουλα ήταν στημένη και κατευθυνόμενη λένε νομίζοντας ότι όλοι οι πολίτες λειτουργούν όπως οι ίδιοι. Το ότι αυτά που λένε αυτού του είδους οι περίεργοι αριστεροί και τα θεωρούν σωστά είναι ηλίθια και ανάξια λόγου το έχουν σκεφτεί; Όπως έχουν αυτοί την άποψη τους έχω και εγώ την δικιά μου γι αυτά που πράτουν.
Εγώ, βρίσκω αυτούς τους συγκεκριμένους τύπους ηλίθιους και δήθεν, είναι οι περίεργοι αριστεροί που κατέχουν κατά αυτούς το αλάθητο και όποιος είναι αντίθετος στην άποψη τους είναι εχθρός και κατευθυνόμενος. Δεν τους νοιάζει ο κόσμος τους νοιάζει να αντιδράσουν για την αντίδραση και για να βγουν λίγο από την αφάνεια που τους σπρώχνουν οι άθλιες απόψεις τους.
Αλήθεια δεν τους πιάνει ποτέ απελπισία για τις απόψεις που εκφράζουν και που την σημερινή εποχή είναι πίσω από όλους και όλα;
Η Κική Δημουλά είπε κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό αλλά είναι πραγματικό, είναι η εικόνα της Κυψέλης σήμερα και δεν είναι αριστερή η ακροδεξιά άποψη. Μιλάει για την γειτονιά της, μιλάει για τον προβληματισμό των γειτόνων της μιλάει πραγματικά και χωρίς παρωπίδες για μια πραγματική άρρωστη κατάσταση εκφράζεται ανθρώπινα και όχι όπως θα ήθελαν οι “Δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί”, φασιστικά και ρατσιστικά.
Πώς κάνουν κριτική από το πληκτρολόγιο και τον καναπέ τους; Γιατί τόση βλακεία να πουν κάτι για να ακουστούν; Άσε την σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκαν στο όποιο λογοτεχνικό έργο της και την αξία της ως ποιητή.
Η Δημουλά θέλει τα παγκάκια της Κυψέλης για την ίδια και μόνο και αυτό την κάνει ακροδεξιό κατάπτυστο στοιχείο ενώ εμείς οι “ανθρωπιστές αριστεροί” θέλουμε τους αλλοδαπούς στην κυψέλη και να ξαπλώνουν χωρίς να υπάρχει χώρος για τους Έλληνες και να κλέβουν από τους Έλληνες γιατί αυτή είναι η σωστή άποψη μας και επιτέλους τα λέμε αυτά γιατί δεν μένουμε στο γκέτο της Κυψέλης και μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.
Εάν όμως η Δημουλά μόλις έβλεπε αλλοδαπό σηκωνόταν για να ξαπλώσει τότε θα ήταν προοδευτική και τα ποιήματα της θα γινόντουσαν σημαία για τους εκφραστές της περίεργης αριστεράς που αντιπροσωπεύουν.
Δεν είμαι fan της Δημουλά ως ποιήτριας αλλά δεν θα γίνω και κριτής της ποιητικής της συλλογής επειδή θέλει να κάτσει στο παγκάκι της γειτονίας της όπως ο αλλοδαπός από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και από όπου αλλού που έχει κάνει κατάληψη.
Λίγη σοβαρότητα και ανθρωπιά για τους Έλληνες που κατοικούν στα γκέτο της Αθήνας.
freepen.gr

1 σχόλιο:

  1. http://www.mediasoup.gr/node/34239

    Το κείμενο των "32" του ''πνεύματος'' για την εθνική σωτηρία

    Θανάσης Βαλτινός, ΚIKH ΔΗΜΟΥΛΑ, Απόστολος Δοξιάδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Αθηνά Κακούρη, Μένης Κουμανταρέας, Γιάννης Κουνέλης, Πέτρος Μάρκαρης, Τάσος Μπουλμέτης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρλέκος, Φασιανός, Νίκος Αλιβιζάτος, Νάσος Βαγενάς, Γιάννης Βούλγαρης, Νίκος Αλεβιζάτος, Νάσος Βαγενάς,Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Άγγελος Δεληβοριάς, Γιώργος Δερτιλής, Αρίστος Δοξιάδης, Ορέστης Καλογήρου, Στάθης Καλύβας, Βάσω Κιντή, Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Μουζέλης, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, Γιώργος Παγουλάτος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Παύλος Σούρλας, Γιάννης Στουρνάρας, Σταύρος Τσακυράκης, Χαρίδημος Τσούκας.

    ''Τους ζητούμε να μιλήσουν με ειλικρίνεια στους έλληνες πολίτες για τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα, για τον αγώνα και τις θυσίες που απαιτεί ησωτηρία και η ανάκτηση της αξιοπρέπειάς της, και να εργαστούν σκληρά και συστηματικά για τη νέα στροφή. Ο τόπος χρειάζεται μια ηγεσία ευθύνης και εθνικής ανασυγκρότησης που, σε συνεργασία με τους ευρωπαίους εταίρους μας, θα κάνει τα απαραίτητα για τη σωτηρία.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.