Σελίδες

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Επαγγελματίες γενοκτόνοι στην Συρία! Ενισχύουν τους ισλαμοφασίστες με κάθε τρόπο.

20130506-121208.jpg




Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αραβικών εφημερίδων, μετά τις πρόσφατες απώλειες των ισλαμοφασιστών από την μαζική αντεπίθεση των Συριακών δνάμεων, 1200 τρομοκράτες από την Ιορδανία και το Λίβανο έσπευσαν να ενισχύσουν τις τάξεις των εισβολέων. Εκτός από τους νεοεισερχόμενους που πέρασαν παράνομα από την Ιορδανία στην Συρία παρά την Αμερικάνικη δύναμη που έχει αναπτυχθεί
για να φυλά τα σύνορα, στην Συρία υπάρχουν ακόμα 12,000 επαγγελματίες της γενοκτονίας. Το σώμα των φονιάδων απαρτίζεται κυρίως από Σαουδάραβες, τζιχαντιστές από την Υεμένη, την Αλγερία, την Λιβύη, την Τουρκία, την Τσετσενία και χώρες της Ασίας. Αυτούς εννοεί ο Ενρτογάν ως “θύματα γενοκτονίας”. Ας ελπίσουμε να δικαιωθεί μέχρις εσχάτων.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.