Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αλλοδαποί συνελήφθησαν να κινούνται στη Ζώνη Ασφάλειας -Προκαλύψεως ...Τι έψαχναν ;



Συνελήφθησαν σήμερα (8-5-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε παρέβρια περιοχή των Φερών, από αστυνομικούς, πέντε αλλοδαποί, δύο Ολλανδοί, δύο Βέλγοι και μια Γερμανίδα, για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως).



Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε δράστες, διότι τους εντόπισαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια.


Κανείς βέβαια απο τους συληφθέντες δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια ή κάτι άλλο γιατί οι πινακίδες που υπάρχουν σε πολλές γλώσσες προειδοποιούν για το αντίθετο !
Δεν είναι οι πρώτοι φορά που οι Ολλανδοί ακούν κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος ..Ειναι οι πλέον αγαπημένοι της ΜΙΤ για τέτοιους είδους επιχειρήσεις !
veteranos.gr

1 σχόλιο:

  1. ποιας καταγωγης ειναι αραγε οι συλληφθεντες (η ηπικοοτητα δε λεει τιποτα).τωρα τελευταια και οι βουλγαροι παρουσιαζουν αναλογη δραση στην περιοχη! ολα αυτα βεβαια ειναι γελοιοτητες μιας και ολιγοι μουσουλμανοι της δυτικης θρακης που αυτοπροσδιοριζονται τουρκοι υπηρετουν στις ελληνικες ενοπλες δυναμεις τη θητεια τους και πολλοι αλλοι αλβανοι μαφιοζοι με συνεργατες κυπητες ξερουν καλυτερα και απο το γεεθα τη συνθεση και ετοιμοτητα των ΕΔ (χωρις πλακα) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.