Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Υπέρ των ισλαμοφασιστών κανιβαλων ψήφισε η Ελλάδα.

καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχτες για την κυβερνηση στην Συρια,η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των "ανταρτων" και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν τους τρομοκρατες της αλ-καιντα που δρουν σαν δηθεν απελευθερωτικος στρατος στην Συρια(FSA) και προερχονται απο ολες τις γωνιες του πλανητη εκτος απο την Συρια!!!!! Φυσικα η ελληνοφωνη κυβερνηση ψηφισε "ΝΑΙ",αλλα ηταν κατι το αναμενομενο μετα τις δηλωσεις Αβραμοπουλου υπερ των ισλαμοφασιστων. «Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει». The UN General Assembly has adopted a resolution calling for a political transition in Syria and condemning the government's use of heavy weapons. http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22549349



Από τον Πάνο Κ.
Καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχτες για την κυβερνηση στην Συρια,η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των “ανταρτων” και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν τους τρομοκρατες της αλ-καιντα που δρουν σαν δηθεν απελευθερωτικος στρατος στην Συρια(FSA) και προερχονται απο ολες τις γωνιες του πλανητη εκτος απο την Συρια!!!!! Φυσικα η ελληνοφωνη κυβερνηση ψηφισε “ΝΑΙ”,αλλα ηταν κατι το αναμενομενο μετα τις δηλωσεις Αβραμοπουλου υπερ των ισλαμοφασιστων.
«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».
The UN General Assembly has adopted a resolution calling for a political transition in Syria and condemning the government’s use of heavy weapons.http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22549349
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.