Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να κληθεί ο Προβοπουλος; Να σφάξει κανέναν στο Λονδίνο ντυμένος Αγιατολάχ;

20130523-023420.jpg



Φέσι 975 εκατ. ευρώ έβαλε στην Τράπεζα του, την FBB, o Βίκτωρ Ρέστης και τα οποία θα πληρώσει ποιος άλλος;…
…Το μόνιμο κορόιδο, το φτωχαδάκι ο λαός. Ο εφοπλιστής κ. Ρέστης που μας ήρθε μετά φανών και… κολαούζων
Και αυτό που…πέτυχε ήταν να βουλιάξει την Τράπεζα του, όμως χάρις στην περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση, ο Ρέστης γλίτωσε!

Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες, από το 1,5 δις ευρώ που είναι τα κόκκινα δάνεια, τα
οποία έμειναν στη “κακή” FBB (την “καλή” πήρε η Εθνική Τράπεζα), το 65%, δηλαδή 975 εκατ. ευρώ, έχουν δοθεί σε επιχειρηματίες, αρκετοί από τους οποίους εκπροσωπούν στην πραγματικότητα εταιρείες του ίδιου του Ρέστη, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να εισπραχθούν. Και αυτά φυσικά θα μετακυλιστούν στο χρέος και τον λογαριασμό θα πληρώσουν οι πολίτες. Είδες τι ωραία κάνει κανείς τον μεγαλοτραπεζίτη; Βέβαια και εδώ δεν φταίει ο κ. Ρέστης. Την ευθύνη έχει η Επιθεώρηση της Τράπεζας Ελλάδος. Οι επιθεωρητές που είχαν κάνει έλεγχο στην FBB πριν ένα χρόνο βρήκαν ότι το άνοιγμα ήταν μόλις…80.000.000 ευρώ! Που τελικά ήταν 1.500.000.000 ευρώ….
Μήπως πρέπει τους Επιθεωρητές που έκαναν τον έλεγχο να τους αναζητήσει ο Εισαγγελέας;
Αυτά δεν τα γράφουμε εμείς. Τα γραφει το Παρόν. Εάν ισχύουν λοιπόν, οφείλει άμεσα ο εισαγγελέας να καλέσει τον Προβόπουλο και να ακυρώσει την διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας. Η αλλιώς, ας κάνει μήνυση ο Ρέστης και ο Προβοπουλος στην εφημερίδα. Το ότι ο μακάκας ο λαός συνεχίζει να πληρώνει τους τραπεζίτες όμως, μάλλον δεν είναι συνωμοσιολογία. Έτσι;
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.