Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Σχόλιο με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου ΟΣΦΠ – Αστέρας Τρίπολης.

20130512-013539.jpg



ΈΚΤΑΚΤΟ: Επανάσταση στην Τριπολιτσά. Ο κόσμος έξαλλος, θέλει να βρει το δίκιο του.
Ό,τι δεν κατάφεραν τρία μνημόνια, το κατάφερε ένας διαιτητής ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πού ‘ναι αυτοί οι ήρωες της εξέδρας, να φωνάξουν για τα σκουπίδια της Τρίπολης; Να φωνάξουν για τους πολιτικούς-σκουπίδια που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο (όλοι τους γνωρίζουν, με διευθύνσεις και ονόματα, μα κανείς δεν μιλά);
Πού ‘ναι να φωνάξουν για τους ανεκδιήγητους “Αρκάδες” βολευτές που ξεπούλησαν με την ψήφο τους την πατρίδα μας και
την κατάντησαν προτεκτοράτο; Που συνυπέγραψαν την -βάσει σχεδίου- γενοκτονία μας;
Αν ο Αστέρας και οι οπαδοί του είχαν συστήσει επαναστατική οργάνωση, θα είχε πέσει η κυβέρνηση σήμερα…
Φαίνεται όμως πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η καταστροφή πρέπει να είναι ολική. Η εξαθλίωση πλήρης. Η υποδούλωση μόνιμη. Αλίμονό μας.
Του χρόνου τέτοιον καιρό, που θα σφαγιαζόμαστε μεταξύ μας για ένα κομμάτι ψωμί και θα ζηλεύουμε τη Νιγηρία, θα είναι αργά για δάκρυα.
Παίδες, καλή λευτεριά.
Γιώργος ξενιτεμένος
Λωζάννη

Υ.Γ.: Θα βγει κάποιος και θα πει: ένα ματσάκι ήτανε ρε φίλε, τί μπλέκεις μνημόνια και πολιτικούς μέσα, ρε;… Κι όμως, η (από χρόνια) χρεοκοπία και απαξίωση του ποδοσφαίρου μας, με πουλημένα παιχνίδια και άλλα πολλά, πηγαίνει παράλληλα με την άλλη χρεοκοπία που βιώνουμε. Αρκεί στην θέση ενός εξαγορασμένου διαιτητή να βάλετε έναν πολιτικάντη-βολευτή ή π.χ. ένα λαμόγιο της εφορίας της περιοχής σας.

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. γιωργο ,ειτε εξεταζουμε την πολιτικη ή τον αθλητισμο-πολιτισμο ή την παιδεια πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και λογικοι ωστε να καταληξουμε στο οτι για ολα φταιει ο λαος -η πλειοψηφια μιας και με την ανοχη ή τη συμμετοχη τμηματων αυτης τιποτα δεν θα συνεβαινε ή τουλαχιστον δεν θα κρατουσε και διαδιδονταν ωστε να καταστρεψει την πατριδα μας! οσοι αναλωνονται στο να ψαχνουν τι φταιει τοσα χρονια και τι προκαλεσε απο τις πιο απλες καθημερινες ενοχλησεις εως τη θανατικη καταδικη της ελλαδας ας κοιταξει τα πεπραγμενα των προγονων του και του ιδιου και αν του εχει μεινει λιγη αξιοπρεπεια θα ανακαλυψει το τι φταιει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.