Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Τρέξτε στον Στουρνάρα!! Βρίσκει δουλειά σε ανέργους….!

stournaras 1


Δεν είναι πλάκα… Το είπε ο ίδιος..
“Αν είχα μπροστά μου έναν άνεργο θα του έβρισκα δουλειά” είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στην συνέντευξη που έδωσε στο πρωϊνό της ΝΕΤ, απαντώντας στην ερώτηση τί θα έκανε αν είχε μπροστά του έναν άνεργο τι θα του έλεγε.



«Έχουμε 2,5 δις στο ταμείο που αποσκοπούν στη μετεκπαίδευση και την εύρεση εργασίας. Υπάρχει ελπίδα», τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι βλέπει πτώση του ποσοστού ανεργίας από το 2014 και μετά.
Δεν ξέρουμε αν τον έχουν ενημερώσει, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία Φεβρουαρίου που ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα, οι άνεργοι στη χώρα μας είναι 1.320.189!

Μας έπεισε ο Στουρνάρας: Επί των ημερών μας μπήκαν στη φυλακή 650 άτομα… Δεν χωράνει ο Μαντέλης, ο Γιάννος και ο Τσουκάτος;


Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ. Στουρνάρας προέβλεψε ότι ο δείκτης της ανεργίας θα αρχίσει να πέφτει από το 2014, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα αν τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα.
«Θα θέλαμε πιο καλά αποτελέσματα στη φοροδιαφυγή», είπε ο κ. Στουρνάρας ερωτηθείς για τη φοροδιαφυγή, στη συνέντευξή του στο πρωϊνό της ΝΕΤ. «Στη δική μας κυβέρνηση θα πρέπει να σας πω ότι πάνω από 650 μπήκαν στη φυλακή, έχουν γίνει κατασχέσεις πάνω από 2 δισ. ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία εκ των οποίων έχουμε ρευστοποιήσει περίπου 400 εκατ. ευρώ. Τα δύσκολα όμως παραμένουν μπροστά μας».
650 άτομα και οι Γιάννοι, Τσουκάτοι και Μαντέληδης βαράνε βόλτες στην ηλιόλουστη Ελλάδα.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.