Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Νέο σκάνδαλο; Δίνουν το ΤΤ στον Λάτση;

tt1



Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης και φήμες της αγοράς, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η τύχη του οποίου είναι στον αέρα εδώ και μήνες, περνά στα χέρια της Eurobank.
Προκλητικά, μέσα σε μια νύχτα, ο κ. Στουρνάρας που από το βήμα της Βουλής αποκάλεσε το ΤΤ «μη βιώσιμη τράπεζα» και έκτοτε σταμάτησε η διαπραγμάτευσή του στο ελληνικό χρηματιστήριο, φέρεται να περνά στα χέρια του κ. Λάτση. Η πληροφορία μεταδίδεται από το reporter.gr και επιβεβαιώνεται άτυπα και από το χρηματιστηριακό ταμπλό, μιας και η μετοχή της Eurobank έχει εκτοξευθεί κατά 16%.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. αφού ο Λάτσης πλέον δεν έχει μετοχές της Eurobank, τις έχει αλλάξει με μετοχές της Εθνικής. Η Εθνική ήταν μεγαλομέτοχος με 87% στην Eurobank προ ΤΧΣ, και τώρα με την ανακεφαλαιοποίηση το ποσοστό της πέφτει γύρω στο 4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.