Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μην πανηγυρίζετε γερμανά, η ΑΒ με το παριζάκι αλόγου, ΔΕΝ είναι πλέον Ελληνική.

20130511-012440.jpg


Ξετρύπωσαν οι γνωστοί προβοκάτορες στο διαδίκτυο για να πουν ότι “να, και Ελληνικές εταιρείες σας ταΐζουν άλογα”, μετά την αποκάλυψη για αλογίσιο κρέας σε παριζάκι της ΑΒ Βασιλόπουλος. Είναι τόσο κρετίνοι όμως, αυτοί που έχουν θράσος να μας στέλνουν και ειρωνικά μέιλς ότι δήθεν αποκρύπτουμε την είδηση, που δεν γνωρίζουν ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ σε πολυεθνική! Δεν είναι λοιπόν “Ελληνική” εταιρεία κύριοι ερασιτέχνες γκαιμπελίσκοι.
Όσον αφορά το “Ολυμπία”, ακόμα και για τις Ελληνικές αλλαντοβιομηχανίες είχαμε γράψει
ότι προϊόν με κρέας αλόγου, σημαίνει αυτόματα ότι αγοράζει την πρώτη ύλη από ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Σε αυτές τις φάρμες ήταν τα κρούσματα. Οπότε, ΔΕΝ είναι ούτε αυτό Ελληνικό προϊόν. Κρατήστε λοιπόν την χαρά σας και από Δευτέρα τα σπουδαία, έτσι για να μη νομίζετε ότι απευθύνεστε σε κάφρους.
Την προληπτική απόσυρση προϊόντος με την εμπορική ονομασία «ΑΒ Παριζάκι» ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), λόγω ανίχνευσης DNA αλόγου.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία, ο ΕΦΕΤ προέβη σε δειγματοληψία και κατόπιν εργαστηριακή ανάλυση στο προϊόν (συσκευασίας βάρους 330 γραμ.) κατά την οποία
ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (στο σύνολο του DNA ποσοστό 0,1%).

Το τρόφιμο που παράγεται και συσκευάζεται για την εταιρεία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». έφερε στοιχεία επί της επισήμανσης «ανάλωση πριν από 05/06/2013».
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.