Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ;;; (Η ΑΤΕ; ΤΟ ΤΤ; ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;)

20130512-085119.jpg



Στον διαχωρισμό της FBB σε καλή κα κακή τράπεζα και την πώληση του υγιούς τμήματος σε μια εκ των συστημικών τραπεζών προχωρούν Τράπεζα της Ελλάδος και Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετά την αδυναμία του βασικού μετόχου ( οικογένεια Ρέστη) να καλύψει αυτόνομα τις κεφαλαιακές της ανάγκες. Έτσι εκτός των άλλων στην καλή τράπεζα θα περιληφθούν και όλα τα δάνεια που έχουν δοθεί σε επιχειρήσεις συμφερόντων οικογένειας Ρέστη η οποία κατέχει το 65% του μετοχικού κεφαλαίου της FBB.
Εις υγείαν μας.
Αναρτήθηκε από
Lobbystas.gr
σσΟ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. Ανακεφαλαιοποιείται μέχρι και ο Ρέστης! Μόνο για την Εθνιής σημασίας ΑΤΕ και το υγιές ΤΤ δεν βρήκαν λεφτά τα καθάρματα. Μιλάμε για το απόλυτο πλιάτσικο. Μιλάμε για ομερτά. Να δεις που στο τέλος ο Λαυρεντιάδης κάτι καλό θα έχει κάνει και είναι μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.