Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Δημοσιεύουμε άρθρο προκαλώντας να μας κάνουν μήνυση ώστε να μαθευτεί σε όλους η αλήθεια – Διαδώστε!

egkatastaseis ximikon



Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μαθευτεί σε όλους τους Έλληνες η αλήθεια.
Ο ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ασχολείται επί χρόνια με ένα θέμα που “καίει” την ηγεσία του τόπου μας και έχει βιώσει την προσπάθεια συγκάλυψης των όσων καταγγέλλει.
Του εκδηλώσαμε προ ημερών το ενδιαφέρον μας για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια… Η απάντηση άμεση και αποστομωτική! “Θέλουν να θάψουν το θέμα… στις εκπομπές παρουσίαζαν άλλες εικόνες από αυτές που είχαμε συνεννοηθεί… μετά την παρέμβασή μου στη δεύτερη εκπομπή, με έκοψαν στον αέρα… στο τέλος παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για όπλα ελέγχου συνείδησης!” ήταν κάποια από όσα μας είπε ο κ. Λαμπρόπουλος. Το μόνο που απομένει, είναι να μας κάνουν μήνυση -στην ιστοσελίδα μας και στον κ. Λαμπρόπουλο- ώστε έτσι να μαθευτεί όλη η αλήθεια..!!
Άλλος τρόπος, είναι να κάνει ερώτηση στη βουλή κάποιος Ελληνόψυχος βουλευτής -το παρών δημοσίευμα θα κοινοποιηθεί σε όλους τους βουλευτές- Διαβάστε τι γράφει ο κ. Λαμπρόπουλος…
“ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”, ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ELF. ΜΕ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ .
Διαβάστε αναλυτικά την αποκαλυπτική έρευνα του ερευνητή Λαμπρόπουλου εδώ και διαδώστε.
ntianoupoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.