Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΥΓΕ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!




Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.
Στην εισαγγελία Πολυγύρου οδηγούνται οι τρεις διαδηλώτριες, οι οποίες προσήχθησαν το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Οι προσαγωγές των τριών γυναικών, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών, μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους και παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση αλληλεγγύης στις τρεις κατηγορούμενες, έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος, κατά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών που εκτυλίχθηκαν στη θέση Καρατζά στο δάσος Κάκκαβος, φέρεται ότι πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο εναντίον αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν επτά αστυνομικοί.
Οι κάτοικοι της Ιερισσού τονίζουν πως δεν υπήρχε διαδηλωτής με όπλο και κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και εξακολουθούν να βρίσκονται στα «μπλόκα» στις εισόδους του χωριού, προκειμένου να αποτρέψουν την παρουσία της Αστυνομίας.
Όσο για την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Π. Γιαννάκη με εκπροσώπους των κατοίκων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, της Αστυνομίας, της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ.ά. για την εκτόνωση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες και τις καθημερινές εντάσεις που σημειώνονται με αφορμή τις εργασίες υλοτομίας στο δάσος Κάκκαβος, ματαιώθηκε και σύμφωνα με δικαστικές πηγές αναβλήθηκε (επ’ αόριστον) λόγω κωλύματος των εκπροσώπων της εταιρείας και της αστυνομίας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.