Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ο Βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος το 2011 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαράτσι γιατί το θεωρούσε παράνομο! Αλλά το 2013.... το ψήφισε!!!!




Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος,
το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένουνα μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο.
Ο ίδιος με την βουλευτική του ιδιότητα το 2013 το ψήφισε, αναγκάζοντας εκατομμύρια Έλληνες να το πληρώσουν.
O κ. Κανελλόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το σκεπτικό με το οποίο ο νυν βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος λειτούργησε στη βουλή, όταν λίγους μήνες πριν ως πολίτης με την ενέργειά του είχε καταδείξει πως είναι ενάντια στο χαράτσι.
habari-na-mitazamo----nea-me-apopsi.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.