Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σκάει η πράσινη φούσκα:550 εκ ευρώ πράσινων επιδοτήσεων επιστρέφουν στους Ιταλούς καταναλωτές. Εδώ αυξάνουν τις επιδοτήσεις



http://industrealist.gr/?p=971
"...Το Σάββατο είχαμε και μια νέα απόφαση της κυβέρνησης της Ιταλίας καθώς θα μειωθούν κατά 550 εκατ. ευρώ όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης Letta, το ποσό θα προκύψει από τη μείωση της φορολογίας που χρηματοδοτεί τις ΑΠΕ.


Με απλά λόγια θα αφαιρεθούν 550 εκατ. ευρώ επιδοτήσεις ΑΠΕ και θα πάνε στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, τον απλό κόσμο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία.

Και ενώ στην Ιταλία η πράσινη φούσκα … “σκάει”, εδώ συνεχίζουμε να συζητάμε όχι εάν θα κόψουν αλλά πόσο θα αυξήσουν τις επιδοτήσεις (βλέπε ΕΤΜΕΑΡ) στους ανεμόμυλους και τους καθρέφτες."

archaeopteryxgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.