Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πλήρωσε πάλι ηλίθιε. Από 9,32 ευρώ η μεγαβατώρα πρέπει να πάει 24,3 ευρώ.

Image

 

Πλήρωσε πάλι ηλίθιε


Αφού κάνατε μάγκες τους Γερμανούς και τους Κινέζους με τις εισαγωγές των πάνελ και τώρα ο λογαριασμός στους Έλληνες , είτε αυτοί είναι καταναλωτές ,είτε επενδυτές.

Λόγω του ελλείματος στο τέλος ανανεωσίμων πηγών ενέργειας αυτό από 9,32 ευρώ η μεγαβατώρα πρέπει να πάει 24,3 ευρώ.(www.capital.gr)
Λοιπόν δέστε ποιές είναι οι πιθανές λύσεις .
Η πρώτη είναι να επεκταθεί η έκτακτη εισφορά των φωτοβολταϊκών και στο ειδικό πρόγραμμα που ισχύει για τις στέγες. Η δεύτερη είναι να υπάρξει ρύθμιση/ κούρεμα –το λεγόμενο new deal– για τις ταρίφες που λαμβάνουν τα ήδη λειτουργούντα φωτοβολταϊκά και τα οποία έχουν υπογράψει συμβάσεις με το κράτος. Η τρίτη να μπεί στους λογαριασμούς των νοικοκυριών .
Το ότι είναι επικίνδυνοι είναι δεδομένο , λόγω βλακείας ή λόγω δόλου . Φυσικά για τους παθόντες είναι αδιάφορο.
paragoume.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.