Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αυτό είναι το παλικάρι που έφαγαν τα ναζιστικά καθάρματα στο ΔΙΣΤΟΜΟ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ – ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

andritsopoulos2



NAZI ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Στη Δαφνιά Μακρυνείας, στην Αιτωλοακαρνανία, από όπου καταγόταν θα γίνει αύριο στις 11.00 π.μ. η κηδεία του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε στο καθήκον από σφαίρες κακοποιών τα ξημερώματα στο Δίστομο.
andritsopoulos1
Η σύζυγος του Γιώργου Ανδριτσόπουλου κατάγεται από τον Αγιο Βλάσιο Λιβαδειά και περιμένει το τρίτο παιδί της τραγικής οικογένειας.
makeleio.gr

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.