Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Daily Express: Πρέπει να σταματήσουμε την εισβολή των μεταναστών




Στην Βρετανία ο κόσμος ζητά να σταματήσει η είσοδος μεταναστών ακόμη και αυτών που είναι νόμιμοι κάτοικοι της ΕΕ. Μεγάλες πιέσεις ασκούνται στο Βρετανό Πρωθυπουργό ώστε η Βρετανία να μπορεί να ασκεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου σε μετανάστες και να αυξηθεί ο έλεγχος των συνόρων. Οι περισσότεροι Βρετανοί μάλιστα θα ήθελαν πλέον να φύγει η χώρα τους απο την ΕΕ. Η παρουσία τόσων μεταναστών και οι τόσοι ρατσιστικοί θάνατοι εναντίον Βρετανών πολιτών τους έχει εξαγριώσει υπερβολικά. Παρόλα αυτά όπως και στην Ελλάδα υπάρχουν αντίθετες φωνές που θέλουν τη Βρετανία μπορντέλο, κάτι λίγο καλύτερο απο αυτό που είναι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Η υπόθεση στη Βρετανία φαίνεται ότι ξεφεύγει και γρήγορα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.

Το Λαγούμι των Παστοροκουβέληδων αναδεικνύει καθημερινά και νέους υποστηρικτές που προπαγανδίζουν χρησιμοποιώντας τα ξεπουλημένα ΜΜΕ υπέρ μιας κατάστασης στη χώρα στην οποία οι κάτοικοι να μη πιστεύουν στην έννοια της πατρίδας και φυσικά και πολύ περισσότερο στην έννοια του Εθνους. Δεν τους βολεύει…
Στην Μπανανία του Ευρωπαικού Νότου, παρουσία δύο εκατομμυρίων μεταναστών η χουντική κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει, αντί να κρύβεται στο δικό της λαγούμι, για αντιρατσιστικούς νόμους, προωθώντας σχέδια διαμελισμού της χώρας και αυξάνοντας επι σκοπώ τα ήδη υψηλά ποσσοστά της ΧΑ.
Αυτή τη στιγμή ένας σπινθήρας, μια προβοκάτσια είναι
αρκετή για να χωρισθεί η Ελλάδα στα τέσσερα.
Το σχέδιο της εισηγμένης στην Ελλάδα προπαγάνδας εδώ και χρόνια είναι να φαίνεται ότι η χώρα δεν είναι ένα Εθνος αλλά πολλά.Νομίζω ότι πάνω σε αυτό το γεγονός πολλά ιστολόγια έχουν αναφέρει πολλά περιστατικά. Αυτό δεν έχει γίνει τυχαία. Λειτουργεί σχέδιο αφελληνισμού της χώρας.
Είναι γελοίο να έρχονται νέα μνημόνια (όπως είχα επανηλειμμένα προβλέψει), η χώρα να είναι σε κατάσταση διάλυσης και κάποιοι να τρώγονται με το χορό του Ζαλόγγου και με το αν στο πόλεμο της Μικράς Ασίας οι Ελληνες ήταν άγριοι ή όχι. Το όλο σκηνικό με τις συνεχείς κατηγορίες κατά των Ελλήνων, αυτή η εισαγόμενη προσπάθεια δημιουργίας ενοχών στο λαό με τελικό στόχο τη πτώση του ηθικού, μου θυμίζει το ΓΑΠ που έλεγε όπου πήγαινε, ότι όλοι οι Ελληνες είναι διεφθαρμένοι ενώ όπως κάθε μέρα διαπιστώνεται ο πιο διεφθαρμένος ήταν ο ίδιος.
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα καθημερινά οδηγεί στη πτώση της αντίστασης και της μαχητικότητας του λαού σε ερχόμενες μεταβολές, που είναι εν εξελίξει, με στόχο την παράδοση εδαφών, ορυκτού πλούτου, ΑΟΖ κλπ με διάφορους τρόπους και σε χαμηλό κόστος.
Η δημιουργία μιάς νέας Ελληνικής Εταιρείας Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων (αξίζει να διαβάσουμε το ΦΕΚ) απο τη χουντική κυβέρνηση που θέλει να απαγορεύσει με αντιρατσιστικό νόμο την ελεύθερη έκφραση όπως και τις διαδηλώσεις, είναι πρός αυτή τη διεύθυνση. Είναι αξιοσημείωτοι ότι ο Σαμαράς επιθυμεί να βάλει διευθυντή σε αυτή την εταιρεία έναν επιστήμονα αμφίβολου κύρους, που όμως πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει πολύ λίγα πετρέλαια, κάτι για το οποίο δεν έχει τη τεχνολογική επάρκεια και γνώση να τεκμηριώσει.
Το χρέος παραμένει μη βιώσιμο και τα μνημόνια θα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Για μένα το παιγνίδι είναι στημένο και έρχονται ταραχές. Δύο εκατομμύρια μετανάστες δεν ήλθαν στην Ελλάδα χωρίς λόγο. Σε μια μάχη χρειάζεται στρατός και μίσος. Το θρησκευτικό είναι η καλύτερη επιλογή.
Ολα είναι έτοιμα τώρα. Το αργότερο να συμβεί κάτι είναι λίγο μετά απο το χτίσιμο ενός τζαμιού στην Αθήνα…
Εκτός όμως από αυτό χρειάζεται και σιγή γύρω απο την οικονομική κατάσταση της χώρας, που πάει πρός το χειρότερο αφού το χρέος αυξάνεται. Τις πληροφορίες γύρω απο το θέμα αυτό διαχειρίζονται ο ΙΟΒΕ (ο Στουρνάρης και τα παλληκάρια του), το υπ. Οικονομικών (Στουρνάρης, ο νέος Παπακωνσταντίνου) και η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ). Οπως θα γνωρίζετε η ΕΛΣΤΑΤ δεν επιτρέπει πλέον στους υπαλλήλους της να δίνουν πληροφορίες προς τα έξω για το τί συμβαίνει στα οικονομικά της χώρας. Ο Πρόεδρος της με έγγραφο ήδη ζήτησε απο τους υπαλλήλους να υπογράψουν και σχετικό έγγραφο για το λόγο αυτό, το οποίο ο σύλλογος των υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ πρός το παρόν αρνείται να αποδεχτεί. Είναι άξιο λόγου να αναφερθεί ότι με το τρόπο αυτό η ΕΛΣΤΑΤ ενώ επιτρέπει στους δανειστές να γνωρίζουν τί ακριβώς συμβαίνει μέσα της δηλαδή ενώ παρέχει πληροφορίες στους δανειστές στατιστικά στοιχεία (απο τα οποία μπορεί να προκύψει η μελλοντική οικονομική κατάσταση της χώρας και συνεπώς να τους αποφέρει κέρδος), στερεί απο τους Ελληνες πολίτες την αντίστοιχη γνώση. Αυτό συνιστά κακή λειτουργία της δημοκρατίας.
Πολλοί διερωτούνται γιατί εγώ και ελάχιστοι άλλοι ακαδημαικοί “κινδυνολογούμε” ενώ άλλοι τηρούν σιγή ιχθύος. Μη ξεχνάτε ότι και επι χούντας, τότε που χάθηκε η Κύπρος το ίδιο συνέβη. Τότε μάλιστα και η εκκλησία εσίγησε, όπως και τώρα πλήν ελαχίστων αρχιερέων. Το μόνο κοινό που είχαν όλοι τους ήταν ότι είναι μέρος του κράτους. Η εξασφάλιση ενός μισθού και η επαγγελματική τους ανέλιξη είναι μεγάλο πράγμα για οποιοδήποτε ακαδημαικό, που περιμένει χρόνια για να ανέβει μια βαθμίδα. Πρόσβαση στην έρευνα και τη γνώση δεν έχουν όλοι και έτσι είναι αναγκασμένοι να είναι πάντα μαλθακοί και εύκαμπτοι, σιωπηροί και ολίγιστοι. Τόσα χρόνια το ότι δεν προσέφεραν τίποτα στην οικονομία της χώρας δεν είναι και τυχαίο. Υπάρχει ένα είδος αμοιβαίας κατανόησης εξουσίας και ακαδημαικών. Το κοινό τους σημείο ότι αμφότεροι δεν προσφέρουν και δεν πρόσφεραν τίποτα στην οικονομία της χώρας. Χομπίστες οι ακαδημαικοί στην έρευνά τους, σκυφτοί και υπάκουοι οι πολιτικοί στα αφεντικά τους, σε αυτούς δηλαδή που τους οδήγησαν και τους προώθησαν στην εξουσία.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είστε προσεκτικοί για το τί ακριβώς λέει ο καθένας από όσους “μιλούν”, ποιός είναι, από ποιούς στηρίζεται και απο ποιούς πληρώνεται. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, εγώ ας πούμε υποστηρίζω ότι οι Γερμανοί κάνουν το καλύτερο για τον εαυτό τους και αυτοί που φταίνε είναι οι Ελληνες πολιτικοί που υπογράφουν μνημόνια και τα Ελληνικά ΜΜΕ που προσφέρουν αφειδώς προπαγάνδα. Αλλοι όμως τα ρίχνουν όλα μόνο στους Γερμανούς που αποφασίζουν για όλα αποστρέφοντας την προσοχή των Ελλήνων πολιτών απο τους πραγματικά υπεύθυνους. Αυτό έχει τη σημασία του.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Θέλει αρετή, τόλμη, γνώσεις και εμπειρία η ελευθερία. Αυτό λείπει σε πολλούς καθηγητές ΑΕΙ. Ετσι, μιλούν αναγκαστικά οι ισχυρότεροι απο αυτούς που και αυτοί δεν ξέρει κανείς, πότε και πώς θα σιγήσουν… Ανάμεσα σε αυτούς ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας και η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο απο όλα την τεχνολογία. Η Ελλάδα μόνο στα δικά της μπράτσα και μυαλά μπορεί να ελπίζει. Οταν θα το καταλάβει όμως μπορεί να είναι μικρότερη. Λογικό αφού όπως λένε οι “υπάλληλοι του χρέους”, οι σημερινοί Ελληνες δεν είναι τόσοι πολλοί αλλά πολύ λιγότεροι…
Σημαντικό είναι ότι μεγάλο ποσοστό όσων γράφω επαληθεύεται. Το Success Story που παιζόταν τις τελευταίες εβδομάδες απο τη κυβέρνηση κατέπεσε από όσα είπε τελευταία το ΔΝΤ περί ανάγκης νέου μνημονίου. Αν μάλιστα διαβάσετε τα άρθρα μου προς τα πίσω, θα διαπιστώσετε ότι πρώτος ανέφερα ξεκάθαρα ότι το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της τρόικα για την Ελλάδα ήταν λάθος. Αν μάλιστα ελέγξετε τις ημερομηνίες, θα διαπιστώσετε ότι λίγες μέρες μετά από την αναφορά μου για το θέμα αυτό οι ίδιοι οι συγγραφείς του μοντέλου ανάπτυξης με επιβεβαίωσαν.

Αντί επιλόγου

Είναι σκηνές απο το μέλλον… Είναι σκηνές που ανθέλληνες δεν θα ήθελαν να βλέπετε. Αυτοί οι τύποι στο τέλος θα αυτοαναδειχτούν και σε πατριώτες. Οι Ελληνες πολίτες είναι πλέον αιχμάλωτοι στη χώρα τους. Η Ελλάδα είναι η Νέα Συρία του μέλλοντος.



zcode-gr.blogspot.jp


oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.