Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Γιατί ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης ζητά τον αφοπλισμό των..."μπάτσων" ; (video)




Δείτε γιατί θέλουν να αφοπλίσουν την Αστυνομία ! Με μηνύσεις απαντούν οι Αστυνομικοί
Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα δήλωσης ο Βούτσης έφερε ξανά στο επίκεντρο το μίσος της αριστεράς προς την Αστυνομία,
αλλά επεσήμανε ξανά και την θέση του κόμματος για τον αφοπλισμό της. Συγκεκριμένα όπως θα ακούσετε και στο βίντεο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί υποτιμητικά τους αστυνομικούς ως «μπάτσους» και μιλά για τον αφοπλισμό τους, χάριν ασφάλειας της κοινωνίας...!



Υπενθυμίζουμε πως ο γιος του Βούτση είχε συλληφθεί για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου Γκύζη το 2007. Καταλάβατε ποιοι θα κυβερνήσουν μετά τους προδότες της τρικομματικής κυβέρνησης...; Αφυπνισθείτε!

Ο Βούτσης, σε διευκρινιστική του δήλωση ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τον αφοπλισμό των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, αλλά τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων.


Ο Βούτσης πάντως δεν επιχείρησε καμία αναδίπλωση για τη χρήση του όρου «μπάτσος», ο οποίος ήδη προκαλεί αναστάτωση στους κύκλους των συνδικαλιστών της αστυνομίας.
Μηνύσεις με στόχο να κάτσουν στο σκαμνί τον γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζουν σύμφωνα με το parapolitika.gr, τα σωματεία των αστυνομικών. Οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση, είχαν διπλό ατόπημα, καθώς όχι μόνο αποκάλεσε "μπάτσους" τους ένστολους, αλλά τους ταύσισε και με ... μπράβους!
Ήδη οι νομικές υπηρεσίες των σωματείων έχουν πιάσει δουλειά, καθώς οι αστυνομικοί είναι έξαλλοι με τον - αμετροεπή- βουλευτή, που ενώ τσεπώνει ολόκληρη βουλευτική αποζημίωση, βρίζει τους ανθρώπους που κάνουν για 700 ευρώ μια πολύ επικίνδυνη δουλειά, η οποία αφορά όλο το κοινωνικό σύνολο.
"Δεν θα τον αφήσουμε να μας υβρίζει έτσι και αυτός να τσεπώνει χιλιάδες ευρώ για να λέει αυτές τις αισχρότητες" είπε χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr αστυνομικός.
Και επειδή κάποιοι θα πουν οτι δεν το είπε δείτε το και ακούστε το !!

ellinikiafipnisis.blogspot.gr
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.