Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εμετικοί μισάνθρωποι: Οι Σαουδάραβες καλούν τους Αιγύπτιους να …σεβαστούν το Σύνταγμα!!! Ξέρουν οι μουλάδες από Συντάγματα…

20130715-020649.jpg
 


Η χώρα – προσωποποίηση του ναζισμου, ρατσισμού και τυραννίας, καλεί τους Αιγύπτιους να σεβαστούν το Σύνταγμα και να απελευθερώσουν τον Μόρσι! Οι ίδιοι που εάν τολμήσεις να ζητήσεις Σύνταγμα στην Σαουδική Αραβία, αποκεφαλίζεσαι ως αιρετικός βάσει της Σαρίας. Η Δημοκρατια θεωρείται βλασφημία και τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών ακόμα και ως επίκληση.

Υπάρχει όμως μία διαφορα: Οι Σαουδάραβες είναι οι κύριοι χρηματοδότες των “ανθρωπιστικών” οργανώσεων του Σόρος! Άρα δικαιούνται να σφάζουν, να βιαζουν παιδιά,
να δολοφονούν και να ΚΡΕΜΑΝΕ σε τσιγκελια τα αποκεφαλισμένα πτώματα μεταναστών, αλλά η HRW να παρεμβαίνει στους… Αμπελοκηπους με την βοήθεια των Καμινηδων.
Θα μου πείτε εδω οι φασιστικη Τουρκία, η μητέρα των ναζιστικών θηριωδιών έχει το θράσος να μιλα για “καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και βέβαια να βρίσκονται πρόθυμα φερέφωνα να την δικαιολογούν.
Στον κόσμο των τοκογλύφων, οποίος πληρώνει λέει και κάνει ότι γουστάρει.

olympia.gr

''Ο Μόρσι πρέπει να απελευθερωθεί''
 
Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ έκανε σήμερα έκκληση για την απελευθέρωση του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος συνελήφθη στις 3 Ιουλίου μετά την ανατροπή του από τον στρατό.
Μιλώντας στον δημόσιο ραδιοσταθμό ARD, η Μέρκελ είπε ότι συμφώνησε με τον υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε «ότι ο Μόρσι πρέπει να απελευθερωθεί» και έκανε έκκληση για «μία πολιτική διαδικασία που θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες του αιγυπτιακού πληθυσμού».
«Πρέπει να γίνουν τα πάντα για την εξεύρεση κοινής κατεύθυνσης» στην Αίγυπτο, είπε η Μέρκελ.
Ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Αιγύπτου ανετράπη με στρατιωτικό πραξικόπημα στις 3 Ιουλίου ύστερα από τις διαδηλώσεις εκατομμυρίων Αιγυπτίων που ζητούσαν την απομάκρυνσή του από την εξουσία.
Εκτοτε, το κίνημα της Μουσουλμανικής Αδλεφότητας του Μόρσι ηγείται διαδηλώσεων κατά της ανατροπής του καλώντας τον λαό σε «εξέγερση» και κατηγορεί τα στρατεύματα και την αστυνομία για «σφαγή» των υποστηρικτών της Αδελφότητας στη διάρκεια της πρωινής προσευχής της Δευτέρας όταν σκοτώθηκαν 51 άνθρωποι.
Την Παρασκευή ο Βέστερβέλε ζήτησε την απελευθέρωση του Μόρσι και απαίτησε την άμεση πρόσβαση στον ανατραπέντα πρόεδρο από «έναν ουδέτερο θεσμό». Την απελευθέρωση του Μόρσι ζήτησαν και οι ΗΠΑ που καταδίκασαν εκ νέου το κύμα αυθαίρετων συλλήψεων μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο αιγυπτιακός στρατός κατέστρεψε 805 σήραγγες στη Γάζα

 

Ιούλιος 15, 2013.


Ο αιγυπτιακός στρατός δημοσιοποίησε επίσημη έκθεση για την καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού σηράγγων στη Ράφα.


Οι σήραγγες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο για να περάσουν λαθραία αιγυπτιακά καύσιμα στη Γάζα.


Ο στρατός αναφέρει ότι έχει καταστρέψει 805 σήραγγες ( που διέρχονται κάτω από τα συρματοπλέγματα των συνόρων) και αποτελούν το 80% του συνολικού αριθμού των παλαιστινιακών τούνελ λαθρεμπορίου.


Στις σήραγγες χρησιμοποιήθηκαν στρατιωτικές μπουλντόζες, προκειμένου να αφαιρέσει ο αιγυπτιακός στρατός το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την άντληση των καυσίμων, αναφέρει το δημοσίευμα του Μίνγκνιουζ.


--
The Hellenic Information Team
 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.