Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ.

20130725-082134.jpg

ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ



Άνανδρο τρομοκρατικό χτύπημα σε πούλμαν που μετέφερε γυναικόπαιδα.
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης –Π.Σταφυλά
Πέντε νεκροί και 24 τραυματίες μεταξύ των οποίων και παιδιά είναι ο θλιβερός απολογισμός της επίθεσης σε πούλμαν από τη λεγόμενη « πολιτοφυλακή του Χαλεπίου » (αντιπολίτευση) . Πριν σχεδόν ένα μήνα είχε επιβάλει
κατάσταση πολιορκίας στην πόλη με αποτέλεσμα το λιμό του πληθυσμού. Μετά τις εκτεταμένες επιχειρήσεις που πραγματοποίησε ο Συριακός Αραβικός Στρατός, κατάφερε να ανοίξει δίοδο για το μαζικό ανεφοδιασμό του πληθυσμού και να αποφευχθεί μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση.


Ένοπλες ομάδες στην προσπάθεια ελέγχου της πόλης, όχι μόνο χτυπούν αδιάκριτα με ρουκέτες οικίες πολιτών αλλά και στήνουν τα γνωστά μπλόκα στις εισόδους και εξόδους της οικονομικής πρωτεύουσας.
Το μοιραίο ιδιωτικό λεωφορείο κατευθυνόταν από Χαλέπι προς Κανασέρ.Χτυπήθηκε από αλλεπάλληλες ριπές του FSΑ. Οι επιβαίνοντες, θέλησαν να βγούν από την πόλη με σκοπό τον ανεφοδιασμό τους σε τρόφιμα ή και τη μετοίκισή τους σε άλλες πιο ασφαλείς περιοχές. Πέντε πολίτες σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι επτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Χαλεπίου. Οι υπόλοιποι 14, διακομίσθηκαν σε δυο άλλα νοσοκομεία.

Πηγή : Souria Baladi 23 και 24/07/13
20130725-082157.jpg
20130725-082206.jpg
20130725-082211.jpg


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ.

ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ “ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΚΜΠΑΡ”!

 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.