Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι αριστεροί, ο σανός και το ποίμνιο.



Η μανία την αριστεράς να ομαδοποιεί τους ανθρώπους είναι τελικά αυτό που οδηγηθεί στην παρακμή και στην φαυλότητα της κοινωνίας.
Ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος από την φύση του είναι μια ανεξάρτητη μονάδα σκέψης και δράσεις.
Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ειδικά τα αριστερά, αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως ένα μέρος ενός κοπαδιού, το οποίο ονειρεύεται ότι μια μέρα θα καταφέρει να μπει στην αποθήκη με τον σανό να τον διαμοιραστεί.
Η έννοια της αυτόφωτης ατομικής δημιουργίας δεν υφίσταται για το κοπάδι της αριστεράς.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η αριστερά, αντί να προωθεί την ατομική δημιουργικότητα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα φωτισμένα μυαλά της κοινωνίας να βγάλουν προς τα έξω τις πνευματικές και δημιουργικές αρετές τους, προωθεί την φαυλότητα και τον φασισμό της ισότητας βάση των οποίων όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να είναι ίσα μεταξύ τους, ανεξάρτητα της προσωπικότητας της προσπάθειας η της πνευματικής ιδιομορφίας του κάθε ενός.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο την πραγματική οικονομική εξαθλιώσει των Ελλήνων.
Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτοί που μέχρι τώρα κυβερνούν είναι καλύτεροι του ΣΥΡΙΖΑ, το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει, είναι χειρότεροι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ακριβώς ενώ αυτοί λεκτικά δείχνουν να πιστεύουν στην ατομική δημιουργικότητα του Έλληνα, εν τούτοις φοβούμενοι τον όγκο του άβουλου ποιμνίου της αριστεράς μην φουντάρει στην αποθήκη με τον σανό, μετατράπηκαν οι ίδιοι σε φαυλότερους των αριστερών και αντί να ασχοληθούν με την καλλιέργεια και την ορθή διαχείριση του σανού, έβαζαν όποιον βέλαζε μέσα στην αποθήκη μέχρι που τελείωσε ο σανός.
Ο έλληνας έμαθε πλέον και δεν ονειρεύεται ότι θα αρπάξει τα λεφτά των άλλων να του τα μοιράσει ο Τσίπρας.
Οι κραβιές της φαυλοκρατίας της αριστεράς δεν βρίσκουν ανταπόκριση στο ποίμνιο των προβάτων.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι η εποχή των τράγων και της ατομικής δημιουργικότητας.
Αν ο κάθε ένας μας ως άτομα ως μονάδες γίνομαι δυνατοί και δημιουργικοί, τότε υπάρχει ελπίδα να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.
Μην ξεχνούμε ότι: Όλες οι αρετές είναι ατομικές, ενώ όλες οι φαυλότητες είναι κοινωνικές.
Εμείς παρακμάσαμε ως σύνολο και μπορούμε να επανακάμψουμε μόνο αν ατομικά δημιουργήσει ο κάθε ένας από εμας.
Κύριε Τσίπρα και ο Παπανδρέου αλλά και όλοι οι πρωθυπουργοί σανούς έταζαν στο ποίμνιο, μέχρι που εξαθλιώθηκε στην αναμονή.
Gian400@hotmail.com
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.