
Για αντίποινα στη βαρβαρότητα των Ελλήνων έναντι των Αλβανών !! ...κάνουν λόγο Αλβανικά ΜΜΕ
Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα που επικαλούνται πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί είναι: Ο 25χρονος LIKA EDISON και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών.Η δράση και καταδίωξη των κακοποιών παρακολουθείται με αμείωτο ενδιαφέρον και από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ενώ τονίζεται με έμφαση πως για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους επιχείρηση λαμβάνουν μέρος οι Ειδικές δυνάμεις του Στρατού.
Πολλά είναι τα σχόλια που γράφονται σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δε λείπουν και αυτά που εκφράζουν τη συμπαράσταση στους εγκληματίες καθώς θεωρούν ως αντίποινα στη βαρβαρότητα των Ελλήνων έναντι των Αλβανών!!!
veteranos.gr
Αλβανοί κακοποιοί.Συμπτωματική ή ριζική “θεραπεία”;
Με αισθήματα -τουλάχιστον- ανακουφίσεως, υπεδέχθη ο Ελληνικός λαός την είδηση του εγκλωβισμού και της “εξουδετερώσεως” των δύο -σε πρώτη φάση- Αλβανών δολοφόνων.
Η επιχείρηση συνεχίζεται και τα διαφεύγοντα αιμοσταγή κτήνη κατά πάσαν πιθανότητα θα έχουν τη τύχη των υπολοίπων της συμμορίας.
Εκείνο που μας διαφεύγει όμως και θα πρέπει να απασχολήσει περισσότερο τους αρμοδίους, δεν είναι τόσον αυτοί οι εγκληματίες-δραπέτες, αλλά εκείνη η ομάδα που επετέθη στις φυλακές - με στρατιωτική οργάνωση και εκπαίδευση- και τους απελευθέρωσε.
Η ομάδα αυτή, παραπέμπει σε Ουτσεκάδες που προφανώς έχουν οργανωθεί για ανάλογη δράση στην Ελλάδα- εν αναμονή σχετικής εντολής- οι οποίοι έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και ανάλογο οπλισμό. Αυτοί οργάνωσαν και πέτυχαν την απελευθέρωση όχι απλά συμπατριωτών τους, αλλά των φυλακισμένων -πιθανώς-μελών της ομάδος τους ή εν πάσει περιπτώσει κατόπιν σχετικής εντολής ή οικονομικών κινήτρων…
Μετά την ενέργειά τους, εξαφανίστηκαν και οι Αρχές επικέντρωσαν τις έρευνες στους γνωστούς τους δραπέτες, αγνοώντας-προφανώς- την ταυτότητα των “απελευθερωτών”.
Η εξόντωση των εγκληματιών δραπετών, σαφέστατα αποτελεί ”συμπτωματική” θεραπεία, ενώ επιβάλλεται η ριζική τοιαύτη, δηλαδή ο εντοπισμός και η εξόντωση της ή των ομάδων που δρουν σαν στρατός του εχθρού στο εσωτερικό της Ελλάδος, έτοιμος να ενεργήσει όπως στη Γιουκοσλαβία.
Δεν θα παραξενευτούμε, εάν τα καταδιωκτικά αποσπάσματα που ερευνούν για την εξουδετέρωση των καταζητουμένων Αλβανών εγκληματιών, δεχθούν επίθεση από την προαναφερθείσα ομάδα, επι τω σκοπώ του απεγκλωβισμού των συμπατριωτών και (πιθανώς) συμμαχητών τους.
Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των δυνάμεων της τάξεως, στο ενδεχόμενο αυτό, το οποίο δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου…
efenpress.gr
Σε ρεματιά εγκλωβισμένοι οι Αλβανοί ... Τους έχουν στο ''σταυρό'' τα Κομάντο !

'Εχουν αποκοπεί απο παντού οι Αλβανοί δραπέτες ...Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εγκλωβιστεί σε ρεματιά αλλά τα Κομάντο τους έχουν στο ΄΄σταυρό΄΄ και περιμένουν εντολές !
Υπάρχει η πληροφορία οτι άνοιξαν πυρά εναντίον των Ειδικών δυνάμεων που τους κάλεσαν να παραδοθούν !
Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση διαφυγής των Αλβανών η απάντηση των κομάντος ειναι αρνητική !
00:08 Σύμφωνα με Νεότερη ενημέρωση απο το nafpaktianews.gr δεν υπάρχει Αλβανός τραυματίας, οι δραπέτες έχουν εγκλωβιστεί σε ρεματιά, θέμα χρόνου να συλληφθούν ή αν αντιδράσουν να έχουν το ίδιο τέλος με τους συνεργούς τους.
00:03 Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων και των ΕΚΑΜ τους κάλεσαν να παραδοθούν και αυτοί απάντησαν με πυροβολισμούς. Αυτή την ώρα αναζητούνται ο Μαριαν Κόλα και οι δύο συνεργοί του
11:29 Ο Μουρατάι είναι ο δεύτερος νεκρός Αλβανός που έπεσε από τα πυρά των διωκτικών αρχών .Διαφεύγει για την ώρα ο Κόλα !!!
Ζωσμένος με χειροβομβίδες ήταν ο ένας από τους δύο νεκρούς Αλβανούς.Ανταλλάγησαν σφοδροί πυροβολισμοί ανάμεσα στους δραπέτες και τις διωκτικές αρχές.Έγιναν και ρίψεις χειροβομβίδων
veteranos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.